[Gamelion] SpeedX v1.01(0) Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.

Apache11

Apache11

Üye
|-):tşk:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hocam bu oyunu 3d gozlukle nasıl oynayacaz pekı bızım tellerde 3d yokkı oyun 3d anlamadım ben bısey ?

normal 3d gözlük tak ve izle çok profesyonel bir deneyim olmasa da fena sayılmaz ayrıca 3d görüntü izleyebilmek için illaki 3d ekran olması gerekmez normal ekranlarda da 3 boyutlu görüntu izlenebilir gözlük yardımıyla Tabi...

distakjo

distakjo

Üye
her s^3 te olması gereken bir oyun. Tavsiye ederim. Teşekkürler Kardeşim.

ens_clk

:tşk: süper oyun...

umutbozbek

Üye
Bağımlılık yapıyor arkadaşlarla oynamak için ideal bir oyun bide doodle jumping de bağımlılık yapar onuda öneririm size TEŞEKKÜRLER

benighted

benighted

Üye
bu oyun bellede yazilari duzgun gorunmuyor bellede duzgun calisan bi versiyonu yok mu arkadaslar .bagimlisiydim bu oyunun cok zevkli.yardimci olun lutfen

atomyavuzoz

Üye
Mükemmel bir oyun :tşk:

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
603 bellede sorunsuz teşekürler

salur38078

salur38078

Üye
5800 da çalışır mı çalışmazsa eğer s60v5 te çalışan versiyonunu koyabilir misiniz

atakan25

atakan25

Üye
indiriyorum güzel oyun

esmer44

Üye
çok güzel bir oyun:) elinize sağlık...

foreverthe

foreverthe

Üye
Teşekkürler. :)

ays-e

Üye
teşekkürleeer (: (:

tarxhn

tarxhn

Üye
saolsın dostum

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
tesekkurler

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Boş zamanı değerlendirmek veya zaman harcamak için güzel bir oyun. :) Paylaşım için teşekkürler ...

SanalDarbe42

Üye
e6 için sorunlu

tass_co1983

tass_co1983

Üye
:tşk: çok sağlam oyun.

R58

R58

Üye
Aslında S^3 e oyun geliyo ama Gameloft gibi büyük olmaması N8 sahiplerinin canını sıkıyo teşekkürler bu arada :)

kardeşim gamelion da kücümsenecek bi yapım deyim daha yeni kendini geliştiriyor ve android platformda yaptı oyunla ses yaptı.

Üst Alt