HoneyBadgeR2
Üye
hahahaha helal olsunBLade AzraiL & yunus96 bizi yolumuzdan kimse geri çeviremez ^_^ son 1 kişi kalana kadar adalet savaşımız sürecektiradam olmayanı adam edicez,baktık olmuyo madamda olabilir fake hesaplar açıp şikayet ediyorum sayfalarını yakında oda kapanır
belirtilen klasoru bulamadi yada hatalı demek
sürümden kaynaklı bi hata var kendi forumlarındada konu var herkezde aynı sıkıntılar mevcut. botu açınca bluestacks da kapanmada oluyorbelirtilen klasoru bulamadi yada hatalı demek
Tamam...VÜRÜSLÜ GİDİP BAKIN İSTERSENIZ BASTAN AYAGA VÜRÜS DOLU
VÜRÜSLÜ DİKKAT EDİN
Tamam...
Ellerine sağlık hocam umarım bu sefer hata almazsın ayrıca teşekkür ederim... İnşallah çeviri daha güzel ve stabil bir türkçeye çevirme yaparsın şimdiden ellerine sağlıkHocam o değilde az önce bitirmiştim 4.0.1 e sizin çevirinizden her şeyi yapmıştım run script yapayım dedim functionslar hata verdi ve çevirdiğim dosyalar çöp oldu 3-4 saat uğraşmıştım allah kahretsin.
Ama baştan yazacağım. merak etmeyin pes etmicem kolay kolay.
Yarın daha dikkatli bir çalışma yapacağım. Umarım yarın akşama paylaşabilirim
Yoksa
@yunus96 hocamın çeviremediği bir çok yeri düzeltip daha anlaşılır şekilde düzenlemiştim.
Ben bırakıyordum ama 7 saat sonra bilgisayarı kapatmaya ayarlıyordum hiç sıkıntı yaşamadımcıktıgı gunden beri kullanıyorum en iyisi oldugu kesinsadece bir sorum var gece bota bıraksam ban yer miyim?
adam sehir disindayim diyor niye skistiriyonuz.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızYa Yunus Abi Bunuda Çevir 4.0.1 İ İngilzice Ne Olur
bir de ben de 4.01 güncellemesinden sonra botu her açtıgımda baraka ve ordu kampını tanıtmamı istiyor nasıl düzeltebilirimBen bırakıyordum ama 7 saat sonra bilgisayarı kapatmaya ayarlıyordum hiç sıkıntı yaşamadım
Şehir dışındayım yoksa çevirirdim hocam...Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızYa Yunus Abi Bunuda Çevir 4.0.1 İ İngilzice Ne Olur
Ben kullanmadımda arkadaşlarım kullanıyor o güncellemeyi sordum öyle bişey yaşayan yokmuş hocambir de ben de 4.01 güncellemesinden sonra botu her açtıgımda baraka ve ordu kampını tanıtmamı istiyor nasıl düzeltebilirim
Şehir dışındayım yoksa
Şehir dışındayım yoksa çevirirdim hocam...
Ben kullanmadımda arkadaşlarım kullanıyor o güncellemeyi sordum öyle bişey yaşayan yokmuş hocam
Yunus Emre Kahvecioğlu. Benim ismimi neden yazıyosun hocamTürkçe Çeviride son aşamalara yaklaşıyorum
Hocam bu arada sizin isim ve soyisim alabilir miyim çevirye yazacağımda.
Yunus Emre Kahvecioğlu. Benim ismimi neden yazıyosun hocamsen çevirdin senin ellerine sağlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?