Game Booster 1.40 (Türkçe)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Game Booster 1.40 (Türkçe)

Game Booster bilgisayarınızın oyun performansını artırmaya yönelik bir yazılımdır. Tek bir tuşla arkaplanda çalışan tüm gereksiz servis ve işlemleri kapatır, bellekleri temizler ve işlemciyi optimize eder. Bu sayede oyunlardaki tepkime süresini düşürüp stabiliteyi artırarak daha iyi bir oyun deneyimi sunar.

Üretici açıklaması:
Oyun Güçlendirici, en son PC Oyunlarını daha düzgün ve daha çabuk yanıt veren oyunlar şeklinde oynamak için, bir düğmeye dokunmak suretiyle, bilgisayarınızı en iyilemeye yardım edecek şekilde tasarlanmıştır. Arkaplandaki işlemleri ve servisleri geçici olarak durdurur, RAM'ı temizler, ve işlemci başarımını arttırarak PC'nizi Oyun Bilgisayari yapar.

Advanced SystemCare, SmartDefrag gibi yazılımlarıyla tanıdığımız Iobit firmasının Türkçe destekli ve ücretsiz olarak sunduğu bu yazılımını denemenizi öneririm.

Sistem: Windows XP, Vista, 7
Üretici:

Changelog:
Update History

1.4 (Mar 12, 2010)
* Fixed range check error bug
+ Improved interface

Operating Systems Supported
  • Microsoft® Windows® 7 (32-bit and 64-bit) Starter/ Home Basic/Home Premium/Professional/Ultimate
  • Microsoft® Windows® Vista (32-bit and 64-bit) Starter/Home Basic/Home Premium/Business /Ultimate
  • Microsoft® Windows® XP (32-bit and 64-bit) with SP2/SP3 or Home/Professional/Media Center
  • Microsoft® Windows® 2000 (32-bit and 64-bit)
Hardware Requirements

• 300 MHz processor or faster processor
  • 256 MB of RAM
  • 30 MB of free hard disk space
Required For All Installations

• DVD or CD-ROM drive

• Beğen
Tepkiler: bad_apo

tig

tig

Üye
tbr

halil96

halil96

Üye
Kendim Denedim Hiç Bir Kötü Yanı Yok ve Çok İyi Bir Program, Teşekkürler:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...