Galleria(6600 galerisini değiştirin)

Sponsorlu Bağlantılar

yunus3787

yunus3787

Üye
Tesekkurler kardes

goldberg06

Üye
tşk boyle bır program tam bana gore umarım sorunsuz çalışır

SİVASLI APO

SİVASLI APO

Üye
6600 da çalışmıyoorrrrr :(

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol

BestHacker

BestHacker

Üye
Yanlis cevap 6600 sorunsuz calisiyor emegi gecenlere sonsuz tsk

muhmtt

muhmtt

Üye
kankalar 6600 telefonu çok güzel ben kullandım benim 6600 1 gb yi kaldırıyordu arkadaşımın da 6600 ı var onun kaldırmıyordu çünkü telefonların kaliteleri vardır mesela nokıa 6600 made in finland (ikinci kalite ) made in hungary(4) kalite gibi made in japan (1) kalite original nokıa bu telefonun kalitelerine göre yada virüslü olub olmamalarına göre değişir arkadaşımın 6600 ına power mp3 attık ve yüklemeye çalıştık şu yazıyı yazdı b(yükleyici: güvenlik nedeniyle yükleme yapılamıyor ) bende ise (yükleyici:uygulama güvenilir değil yalnızca sağlayıcınıza güveniyorsanız yükleyin) yani söylemek istediğim şu genelleme yapanlar mesela nokıa 6600 da çalışmıyor anlayacağın senin tel 2 kalite yada 3 veya 4 üncü kalitedir kontrol et arkadaşım nokıa 6600 ı 30 tl ye aldı bense 130 farkları çok insan çok zarar yaptığı bişeyi satmaz hele hele telefoncu hiç satmaz yani demek istediğim çok ucuza satıyor diye telefon almayın

--------------- Ekleme ---------------

link nerde reis

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
teşekkürler...!

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler...

muhmtt

muhmtt

Üye
kankalar ben çeviririm türkçeye ama buraya nasıl upload edeceğimi bilmiyorum

djsalih91

djsalih91

Üye
sağol

AnakondaTR

AnakondaTR

Üye
güzel :)

mazlum1790

mazlum1790

Üye
teşekürler..

ciah

Üye
Arkadaşlar... Galleria programının Resimleri 6600 da açması için , thumbnaillerin (Telefondaki resimlerin boyutlandırılması ...3 Ayrı boyut ) oluşturulması lazım... Onunda Ayrı basit bir programı var Bir ispanyol sitesinde bulmuştum 2 Sene önce... Arşivime bakayım birkaç güne kadar programı Türkçe'leştirip buraya eklerim.. Kolay gelsin iyi forumlar...

Evet Arkadaşlar Programı buldum ve türkçeleştirdim :oke:
Altta önizlemesi var ama genede kısaca anlatayım :)

1) Program Images Klasöründeki resimleri/resim klasörlerini/resim türlerini tanıyor.

2) Hızlı/Yavaş Oluştur 'dan birine tıkladığınızda (Ben Hızlı olanı kullanıyorum :ehe ) Resimlerin bulunduğu klasöre _PAlbTN adlı bir klasör açıyor ve boyutlandırdığı resimleri bu klasöre atıyoo... (işlem bittiğinde resimler Galleria da görünecektir)

3) Hepsini sil 'e tıkladığınızda ise Kendi Resimleriniz yerinde kalıyor...Sadece Oluşturduğu Klasörleri ve Resimleri siliyor... (işlem bittiğinde ise resimler artık Galleria da görünmeyecektir)

4) Not : Telefona Yeni resimler eklediğinizde ; yeniden boyutlandırma yapmanız gerekiyor ve program yeni resmi/resimleri tanıyıp direkt o resimleri boyutlandırıyor... :d:

Güle Güle Kullanın........

LİNK

Kimse indirmeyince link silinmiş tabii ,,, Galleria programında Resimleri görememekten yakınan Okadar Çok 6600 Kullanıcısı varki halbuki ,,, Kendim kullanmaya devam edeyim ki o kadar emek boşa gitmesin dimi... ileriki zamanlarda isteyen olursa eklerim bende :)

Atlas445566

Atlas445566

Üye
valla ben yükledim çalışmıyor

-berq-

-berq-

Üye
eyvallah

ccinej

ccinej

Üye
çok saol bi deneyelim bakalım

Trojan.exe

Trojan.exe

Üye
Emegine Saglik Boyle guzel Paylasimlarinin Devamini dilerim.
:maxicep:
Maxicep ailesiyle Mutluyuz...

by berk

by berk

Üye
saol ama gereksiz napıcazki deiştiripde :(

yusuf karadağ

Üye

muhammed öztürk

Üye
teşekkürler

Üst Alt