Arkadaşlar... Galleria programının Resimleri 6600 da açması için , thumbnaillerin (Telefondaki resimlerin boyutlandırılması ...3 Ayrı boyut ) oluşturulması lazım... Onunda Ayrı basit bir programı var Bir ispanyol sitesinde bulmuştum 2 Sene önce... Arşivime bakayım birkaç güne kadar programı Türkçe'leştirip buraya eklerim.. Kolay gelsin iyi forumlar...
Evet Arkadaşlar Programı buldum ve türkçeleştirdim
Altta önizlemesi var ama genede kısaca anlatayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1) Program Images Klasöründeki resimleri/resim klasörlerini/resim türlerini tanıyor.
2) Hızlı/Yavaş Oluştur 'dan birine tıkladığınızda (Ben Hızlı olanı kullanıyorum
) Resimlerin bulunduğu klasöre _PAlbTN adlı bir klasör açıyor ve boyutlandırdığı resimleri bu klasöre atıyoo... (işlem bittiğinde resimler Galleria da görünecektir)
3) Hepsini sil 'e tıkladığınızda ise Kendi Resimleriniz yerinde kalıyor...Sadece Oluşturduğu Klasörleri ve Resimleri siliyor... (işlem bittiğinde ise resimler artık Galleria da görünmeyecektir)
4) Not : Telefona Yeni resimler eklediğinizde ; yeniden boyutlandırma yapmanız gerekiyor ve program yeni resmi/resimleri tanıyıp direkt o resimleri boyutlandırıyor...
Güle Güle Kullanın........
LİNK
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kimse indirmeyince link silinmiş tabii ,,, Galleria programında Resimleri görememekten yakınan Okadar Çok 6600 Kullanıcısı varki halbuki ,,, Kendim kullanmaya devam edeyim ki o kadar emek boşa gitmesin dimi... ileriki zamanlarda isteyen olursa eklerim bende