Galiba Sınıfta kalacağım :(((((

Sponsorlu Bağlantılar

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
Galiba Sınıfta kalacağım :(((((
Öncelikle hepinize merhaba bu forumda yeniyim simdi konuya geçeyim ben sağlık meslek 9. sınıftayım ilk donem sinavlardan bir gun oncede olsa calisiyordum ve 2 zayifim vardi ama ikinci donem ilk sinavlara hic calismadım (simdiki aklim otursa valla billa oturur çalışırdm) ve ilk sinavlarn sonunda toplam 8 zayif vardi ben zar zor işte ikisini kurtarabildim 6 tane zayıf (hiç sıfır yok) kaldi bizde haftalik 6 ders olan anatomi dersindende kaldim onada gelecem yazin 4 adet sinava gelecegim 1-anatomi 2-fizik 3-geometri 4-cografya tamam paşa paşa geleceğim ama... en büyük sorun şu ki; sinifi gecebilmem için 19 krediye ihtiyacim var ve hesapladmki bu krediyi tamalayabilmem için anatomiden 5 (4 alsam yetmiyor 5 almaliyim) fizik veya geometrinin birinden 4 digerindende en az 3 almaliyim geometrodende 2 almaliyim...
Bütün bunlari yapmak Benim için Çok Büyük "Hayaller"..
Burada saglik meslekden abiler varsa onlarda soyleyecektir bu dersin cok ezber gerektirdigini kaldıki y boyunca isledigimiz herseyden sorumliyum okadar seyi ezberleyip 5 almam imkansız..
Neyse Sizinde içinizi kararttım Herkese iyi Forumlar...

marist

marist

Üye
Umutsuzsan böyle Geçmiş olsun.

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun.Hiçbir şey için geç değil.Kendini bu kadar üzmene gerek yok.Sen sana düşen görevi yap derslerine çalış sınavlarına gir.Eğer başarısız olursanda en azından ben elimden geleni yaptım dersin.Ama hiçbir şey yapmadan başarısız olursan o daha kötü :)

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Tekrar yap sonrakilere temel hazirlarsin :D

Legendary.

Legendary.

Üye
Denemeden pes etmede :D

Sago.Kaf-Kef

Sago.Kaf-Kef

Üye
    Konu Sahibi
neyse yapacak bir şey yok ve artık kaybedecek birşeyimde yok nolur nolmaz kopyada hazirlayacam hemde calisacam baktim sinavda 5 alamicamı anlarsam nede olsa kaybedecek biseyim yok kopya çekecem aslinda kopyayı pek sevmem ama artık buna mecburum

- - - Eklendi - - -

aha alin size super bir kopya teknigi bunu yapmayi dusunuyorum.. link mobil icindir::::: http://m.youtube.com/watch?client=mv-google&gl=TR&hl=tr&v=S8eza79ORwM

Üst Alt