Sago.Kaf-Kef
Üye
Galiba Sınıfta kalacağım :(((((
Öncelikle hepinize merhaba bu forumda yeniyim simdi konuya geçeyim ben sağlık meslek 9. sınıftayım ilk donem sinavlardan bir gun oncede olsa calisiyordum ve 2 zayifim vardi ama ikinci donem ilk sinavlara hic calismadım (simdiki aklim otursa valla billa oturur çalışırdm) ve ilk sinavlarn sonunda toplam 8 zayif vardi ben zar zor işte ikisini kurtarabildim 6 tane zayıf (hiç sıfır yok) kaldi bizde haftalik 6 ders olan anatomi dersindende kaldim onada gelecem yazin 4 adet sinava gelecegim 1-anatomi 2-fizik 3-geometri 4-cografya tamam paşa paşa geleceğim ama... en büyük sorun şu ki; sinifi gecebilmem için 19 krediye ihtiyacim var ve hesapladmki bu krediyi tamalayabilmem için anatomiden 5 (4 alsam yetmiyor 5 almaliyim) fizik veya geometrinin birinden 4 digerindende en az 3 almaliyim geometrodende 2 almaliyim...
Bütün bunlari yapmak Benim için Çok Büyük "Hayaller"..
Burada saglik meslekden abiler varsa onlarda soyleyecektir bu dersin cok ezber gerektirdigini kaldıki y boyunca isledigimiz herseyden sorumliyum okadar seyi ezberleyip 5 almam imkansız..
Neyse Sizinde içinizi kararttım Herkese iyi Forumlar...
Bütün bunlari yapmak Benim için Çok Büyük "Hayaller"..
Burada saglik meslekden abiler varsa onlarda soyleyecektir bu dersin cok ezber gerektirdigini kaldıki y boyunca isledigimiz herseyden sorumliyum okadar seyi ezberleyip 5 almam imkansız..
Neyse Sizinde içinizi kararttım Herkese iyi Forumlar...