Galiba Bi Sorunumuz Var!!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tofy

Üye
çoğunluk tatilde yada başka şehirde olduğu için aktif olamıyor bu durum yaz tatili bittiğinde değişecektir. hatta bende giremedim babam rahatsızlandığı için bu aralar :good:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
tofy' Alıntı:
çoğunluk tatilde yada başka şehirde olduğu için aktif olamıyor bu durum yaz tatili bittiğinde değişecektir. hatta bende giremedim babam rahatsızlandığı için bu aralar :good:

Geçmiş olsun Tofy!!..

Ama benim dediğim sadece biraz daha canlı olması!!:.

Sanırım bu topic işe yaradı biraz daha canlı artık!! :good:

Tekrardan Geçmiş olsun!!..

tofy

Üye
sağol blackrose :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bi defa ben yokum kafadan 1000 kişi eksik demektir. :ehe:

FanaTürk

FanaTürk

Üye
:kop:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Site bünyesinde dosya ve yararlı bilgiler bulunduran forumların çoğunda bu sorun vardır. Buna sorun da denmez ya...

Elden gelecek hiçbir şey yok maalesef. Kimseyi kolundan tutup da foruma getiremeyiz. Bunu bir sorun olarak görmeyin artık.

iOS Developer

iOS Developer

Üye
tofy' Alıntı:
geçmiş olsun...

Haberci

Haberci

Üye
Geçmiş olsun tofy :( Allah acil şifalar versin.Amin.
Evet bu tür devamsızlıklar her sitenin başında olan durumlardır ve bunu sorun olarak görmek bence de doğru değildir.Çünkü dosya ve bilgi ihtiyacı olan arkadaşlar ihtiyaçlarını karşıladıklarında sitede kalmıyorlar.Tabiri caizse işlerini görüp çıkıyorlar.Sürekli online ve devamlılığı olan arkadaşlar ise ardaşlık dostluk paylaşım zevkini lezzetini sefasını bulun arkadaşlardır.Ama zamanla onlar da bu kervana katılacaklardır sizler bizler gibi :)

ua_yako

ua_yako

Üye
saNa KatiLiYoruM !

abuvice

abuvice

Üye
van hoijdong koparttın beni ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt