Galeriye Giremiyorum (6600)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_atr_

_atr_

Üye
    Konu Sahibi
Galeriye Giremiyorum (6600)
Arkadaşlar telefonumda galeriye Giremiyorum
Açılıyor diyo ama bi turlu gelmiyo
bunun sebebi ne olabilir.
Arkadaşlarım Hafıza Kartı tam oturmadıysa olur diyorlar ama yine olmuyor :bilmem: SEbebi Nedir ACAba?

Cevaplarınızı Bekliyorum :sn:

FerreT

FerreT

Üye
arkadasın yanlıs bilgi vermiş..hafıza kartı ya tam olur ya hiç olmaz.. *#7370# soft formatı deneyin..

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Dosyaları klasörlere bölmek her zaman işe yarar
x-plore ile e ve c bölümlerinde oluşmuş gereksiz dosyaları temizleyin

_atr_

_atr_

Üye
    Konu Sahibi
Ah Keşke Yukleyebilsem :D Programlarıda Yükleyemiyorum :DD::D

ismetoviç

Üye
arkadaşım bendede 6600 var benimde 1 kerea cılmadı ben hafıza kartını biçimledim sonra düzeldii ve ayarlardan orjinal telefon ayarları yap

eemir99

eemir99

Üye
bende6 6600 vardı galeriye girince dosya açılıyor diyodu ve hiç açılmıyodu ben gece saat 9 galeriye girdim saha saat 10du uyandım baktım hala dosya açılıyordiyordu ve blutotha girmiyordu hiçbir uygulamayı açmıyordu ben çıldırdım gittim telefoncuya blutoth kitini degiştirdi ve telefon şimdi daş gibi oldu o kadar hızlıki 7610 var bende bide ondan bile hızlı uygulama açıyor ve oyunları yüklüyor

PRHACKX

PRHACKX

Üye
Galeri entegresi bozulmuş sadece yapman gereken tamirciye götürüp tamir ettir. Kesin çözüm başka yollar kesinlikle işe yaramaz Arkadaşım!!!!!

death_good_12

Üye
kartın veya telefon hafızasından kaynaklanıyor hafıza oranlarına bak ona göre ayar çekersin yok ondan kaynaklanmıyorsa son yüklediğin programlara bak galeriyle ilgili olanları kaldır ve yeniden başlatıp tekrar girmeye çalış beceremezsen mesaj at

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konunun üzerinden 7 ay geçmiş lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt