Galaxy y gt~s5360 icin ICS Guncellemesi gelecekmi ?

Sponsorlu Bağlantılar

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy y gt~s5360 icin ICS Guncellemesi gelecekmi ?
Galaxy young telefonum var acaba ICS Guncellemesi gelecekmi?

ekorotti

ekorotti

Üye
Telefonunuz için son sürüm 2.3.6 , malesef 4.0.3 telefonunuzu desteklemez :( özellikleriniz yetersiz.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Telefonunuz için son sürüm 2.3.6 , malesef 4.0.3 telefonunuzu desteklemez :( özellikleriniz yetersiz.
ondanda beteri samsung android 4.0ı kaldırabilecek telefonlara bile güncelleme vermiyor örnek : galaxy w , s

ibrdd

Üye
Ben internette bir tane buldum ama güvenemedim

criminalx32

criminalx32

Üye

Galaxy pocket cihazına ICS güncellemesi geldi bir kere. Galaxy pocketin ekranı daha küçük ve ramı Galaxy Y'ninkinden az ! bence samsung hemen galaxy Y için ICS yapmalı !!!! :megafon:

piri reis0

Üye
pashabeyi resimde galaxy young ekranı küçük gözüküyor küçük mü yoksa iyi mi almayı düşünüyorumda bide tlf dan memnun musun

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi
pashabeyi resimde galaxy young ekranı küçük gözüküyor küçük mü yoksa iyi mi almayı düşünüyorumda bide tlf dan memnun musun

Konuyu 1 yil once acmistim neyse telefon mukemmel gta 3 nova pes 2012 gangstar subway surf gibi oyunlari oynayabiliyorum her bakimdan oneririm kameranin 2.0 mp olduguna bakmayin cok guzel hd degerinde fotograflar cekiyor vs kosacasi oneririm...

pust123

Üye
Kardeşim rom denen şeyler ver tüm sistemin değişir ama biraz bilgin olmalı

El Hadimi

El Hadimi

Üye
    Konu Sahibi