Bu Kesin Bilgi Mi Ya? kaç kere söylendi ya bari sen yapma be kardeşim :ah
doctorrr Üye Emma-Watson' Alıntı: Bu Kesin Bilgi Mi Ya? Genişletmek için tıkla ... kaç kere söylendi ya bari sen yapma be kardeşim
Emma-Watson' Alıntı: Bu Kesin Bilgi Mi Ya? Genişletmek için tıkla ... kaç kere söylendi ya bari sen yapma be kardeşim
alaStar Üye Konu Sahibi TALIPAVCI' Alıntı: tartışmaya gerek yok kesinlikle wonder illaki ace serisinden olsun istersen ace 2 var o hepsinden kat kat daha iyi : kıyaslaması : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sitede de wonder daha iyi ace plus alırsan başını taşlara vurursun Genişletmek için tıkla ... wonder forum sitelerinde konuşulana göre çok problemli bi cihaz aslında ALCATEL OT 995 almayı düşünüyorumda bulamıyorum kalmamış kimse de satmıyoo - - - Eklendi - - - furkan176' Alıntı: Alcatel ot-995 e bakmanı öneririm sıfırı 599 tl teknosada ekranıda 4.3 ben kullanıyorum ve hiç donma olmadı öneririm. Genişletmek için tıkla ... kardeş telefonu satıyo musun
TALIPAVCI' Alıntı: tartışmaya gerek yok kesinlikle wonder illaki ace serisinden olsun istersen ace 2 var o hepsinden kat kat daha iyi : kıyaslaması : Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız bu sitede de wonder daha iyi ace plus alırsan başını taşlara vurursun Genişletmek için tıkla ... wonder forum sitelerinde konuşulana göre çok problemli bi cihaz aslında ALCATEL OT 995 almayı düşünüyorumda bulamıyorum kalmamış kimse de satmıyoo - - - Eklendi - - - furkan176' Alıntı: Alcatel ot-995 e bakmanı öneririm sıfırı 599 tl teknosada ekranıda 4.3 ben kullanıyorum ve hiç donma olmadı öneririm. Genişletmek için tıkla ... kardeş telefonu satıyo musun
Emma-Watson Üye ynsemrekose' Alıntı: kaç kere söylendi ya bari sen yapma be kardeşim Genişletmek için tıkla ... Telefon ICS De Sorun Çıkarıyor 720P Video Çekmiyor Takılıyor Ne Yapayım Güvenemiyorum
ynsemrekose' Alıntı: kaç kere söylendi ya bari sen yapma be kardeşim Genişletmek için tıkla ... Telefon ICS De Sorun Çıkarıyor 720P Video Çekmiyor Takılıyor Ne Yapayım Güvenemiyorum
doctorrr Üye Emma-Watson' Alıntı: Telefon ICS De Sorun Çıkarıyor 720P Video Çekmiyor Takılıyor Ne Yapayım Güvenemiyorum Genişletmek için tıkla ... sende haklısın ics niz oldu ama tam bir fiyaskoydu jelly bean umarım kararlı olur
Emma-Watson' Alıntı: Telefon ICS De Sorun Çıkarıyor 720P Video Çekmiyor Takılıyor Ne Yapayım Güvenemiyorum Genişletmek için tıkla ... sende haklısın ics niz oldu ama tam bir fiyaskoydu jelly bean umarım kararlı olur
15097 Üye ynsemrekose' Alıntı: sende haklısın ics niz oldu ama tam bir fiyaskoydu jelly bean umarım kararlı olur Genişletmek için tıkla ... Onunda tam olarak stabil olmayacağını söylüyorlar Neo V için
ynsemrekose' Alıntı: sende haklısın ics niz oldu ama tam bir fiyaskoydu jelly bean umarım kararlı olur Genişletmek için tıkla ... Onunda tam olarak stabil olmayacağını söylüyorlar Neo V için