galaxy wonder uzun süre video izleme sorunu yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder uzun süre video izleme sorunu yardım lütfen
Arkadaşlar herseferinde aynı olay başıma geliyor mesela youtube den bir film bulup açıyorum uzun süre(30-50 dk) sonra telefon kitleniyor tekrar kendine geldiğinde açtığım video ekranı mavi oluyor ayrıca kamerada ve video çekimindede mavi ekran oluyor bilen arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
youtubede mx player kullan . kamerayı bilmiyorum. yotubedan videoyu indirmek istersen tube mate kullan.

15097

15097

Üye
Garantisi varsa garantiye ver

CasuS_87

CasuS_87

Üye
mx player kullanabilirsin :)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
internet üzerinden izliyorsan normal ama youtube programı ile izliyorsan normal değil

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
internet üzerinden izliyorum normalmidir

- - - Eklendi - - -

internet üzerinden izliyorsan normal ama youtube programı ile izliyorsan normal değil
uygulamasından değil internet üzerinden izliyordum normalmidir

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
internet üzerinden izliyorum normalmidir

- - - Eklendi - - -

uygulamasından değil internet üzerinden izliyordum normalmidir

youtube programından izle eğer tarayıcıdan izlersen bağlantı kesildiğinde tüm video gider

15097

15097

Üye
Bencede garantiye ver

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
başka bilgisi olan yokmu

aranjjyor

Üye
konuyla ılgısız ama wonder kendılıgınden kapanma sorunu warmıs sen kullandıgın ıcn soruyorum war mı ole bırsey

erenozgur123

Üye
    Konu Sahibi
konuyla ılgısız ama wonder kendılıgınden kapanma sorunu warmıs sen kullandıgın ıcn soruyorum war mı ole bırsey
telefon hıcbir şekilde kapanma sorunu yok en fazla kilitleniyor oda uzun sürmeden çözülüyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu uzun süre video izleyince ekran mavi oluyor yokmu hiç bilen başına gelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt