Galaxy Wonder Stock Rom Acill Yardım ! LÜTFEN !

Sponsorlu Bağlantılar

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Wonder Stock Rom Acill Yardım ! LÜTFEN !
Galaxy W'a cm9 yüklemiştim. memnundum da. fakat telefonumda ekranda calışmama. aşırı ısınma ve pilde şişme gibi sorunlar çıktı.
Bende telefonu servise götürmeye karar verdim. fakat önce stock romu kurmam gerekiyordu. cünkü garantisi daha bitmedi.
Stock romu kurarken herşey güzel en sona geliyor "<1> Close ****** port and wait until rebooting." yazıyor. ve telefon boot ekranında kalıyor . boot ekranında kalınca da windows 7 MTP USB Aytıgı diye birşeyi güncellemeye başlıyor. ve yükleyemiyor.
bunu internetten buldum .yükledim fakat sonuc yine aynı mtp yüklenmediği icin rom atma isi yarım kalıyor. daha sonra cm9 u kurdum ordan mtp yi güncelledim ve yine odinden stock romu yüklemeye kalktım sonuc yine aynı . resimde var aşağıda arkadaşlar.
lütfen bakınız ve yardım ediniz son çare buraya yazdım . aramadığım forum kalmadı. telefonum çok dayanmaz. aşırı ısınıyor . ekrana pil ısısı widgeti yükledim her an sıcaklıgını göreyim diye. bazen %78 oluyor. konusmaya korkuyorum. Lütfen yardım edin...
Not birtek bulamadığım için cwmden sotck romu yüklemeyi denemedim.
 


sewtra

Üye
Stock romlarda başım çok ağrımamış olmasına karşın bu tip bir problemin yazılımsal olduğunu düşünmüyorum.Muhtemelen romun telefona bahsettiğiniz üzere donanımsal bir hasarı olmuştur.Yine de problemin telefon kaynaklı olmadığını düşünüyorsanız MTP(Media Transfer Protocol)kitini indirmeniz ve güncellemeniz gerekmektedir.Yeni bir üye olduğumdan link atamıyorum fakat "samsung mtp pcdiy" kelimelerini ararsanız daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
 
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
İlgin icin tskkr ederim
Fakat hata donanimsal olarak deil. Ve bir kac yerden mtp driveri indirip guncellemeye kalkinca zaten guncel diyor. Ne yapicam anlamadim. Bu driveri stock romdan cikartamazmiyiz ?
 

atessss

Üye
cwm ile cm9 tekrar kur..sonrasında recorvy modda açarak wipe cache. wipe data.wipe dalvik cache.format/system.format/data yaparak orj. romu kurarsan hem bot ekranına kalmaz hemde sorunun çözülür..
 
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Fakat wipe format vs. işlemlerini cm9 yüklüyken yapıyorum. sonrasında telefonu usb ile takıyorum odin ile stock romu indirirken ( tel download modunda ) sorun yok. yükleme tam biticek "<1> Close port and wait until rebooting." yazısı gelince odinde telefon resete gidiyor ve bilgisayarda da önceden defalarca kez güncellemiş oldugum MTP USB Driver yine güncelleniyor diyor. ve hatalı sonlanıyor ve tabi mtp yi güncelleyemediği için de telefonun rom atma işlemi yarıda kalıp telefon boot ekranında devamlı kalıyor.

sonra CMW yi atıyorum tekrar , bidaha cm9 kuruyorum öyle acıyorum telefonu acılmıyo baska türlü.

arkadaşlar (alternatif bir seçenek olarak) CWM den yüklenemezmi bu stock rom ? Yüklenebilirse bir yardım edermisiniz bir link falan atarmısınız. gerçekten telefon 1 saat sarj tutmuyor. elimde patlamasın telefon daha 9-10 ay falan oldu alalı. sotck romu atayım hemen götürücem servise zaten. garantiden cıktıgı icin götüremiyorum.

Tekrar teşekkürler ve iyi günler. Acele cevap verirseniz çok sevinirim arkadaşlar . Durum vahim.


- - - Eklendi - - -

cwm ile cm9 tekrar kur..sonrasında recorvy modda açarak wipe cache. wipe data.wipe dalvik cache.format/system.format/data yaparak orj. romu kurarsan hem bot ekranına kalmaz hemde sorunun çözülür..

Zaten PC den odin ile stock rom'u yükelemeden önce wipe islemlerini yapıyorm kardes yinede olmuyor yine cıkıyor o MTP driver'ı :(

- - - Eklendi - - -

ARKADAŞLAR İLGİ VE ALAKANIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
TELEFONA WİPE VE SYSTEM FORMAT İSLEMLERİNİ 2-3 KERE ARD ARDA YAPTIM OLDU. SU AN STOCK ROM YUKLU.
HEMEN GARANTİSİNE VERİCEM TELEFONU.
COK SEVİNDİM ANLATAMAM ! COCUGUM OLSA BUKADAR SEVİNMEZDİM YAW :D
TEKRAR TEŞEKKÜRLER ALLAH RAZI OLSUN İYİ GÜNLER...
 

Benzer Konular



Üst Alt