Hocam romu yükledim, ilk sayfadaki ayarların hepsini yaptım reset attım telefon one of a kind de kaldı. 5-10dk bekledim açılmadı bende tekrardan rom'u flashladım acaba sorun nedir ? build.probları da yaptım düzgünce.
Kardeşim romu indirdim tüm ayarları yaptım süper hızlı rom ama su desire gibi göstermeyi yaptım daha az uygulama görünüyor bana orjinal galaxy w nin build propunu yazarmısın
Bende s6500D var. Orjinal romu kullanıyorum ve cihaz rootlu. Sence bu romla mı devam edeyim performans için, yoksa senin bu konudaki romu mu deneyeyim? Sonuçta performans olayı bir yerden sonra donanıma da zarar ya, o yüzden soruyorum. Teşekkürler paylaşım için.
Arkadaşlar şuana kadar 5-6 rom yükledim hiç birinde iyi bir performans alamamıştım ama one of a kind romu gerçekten muhteşem.Dolmuş driver , six guns'ı deneyebildim ve kasma yok.Bu romu bize sunduğu için teşekkürler..
arkadaşlar telefonuma bu romu yükledim 1 gün sonra Dahili Hafıza ile SD Card Yer Değiştirme yi yaptım şuanda telefona birşey indiriremiyorum sd kart yok diyor kamerayı açınca sd kart yok falan diyor hafıza kartım olmadıgı için mi sorun nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz yada tekrar romu yeniden mi kurayım
arkadaşlar telefonuma bu romu yükledim 1 gün sonra Dahili Hafıza ile SD Card Yer Değiştirme yi yaptım şuanda telefona birşey indiriremiyorum sd kart yok diyor kamerayı açınca sd kart yok falan diyor hafıza kartım olmadıgı için mi sorun nasıl düzelticem yardımcı olurmusunuz yada tekrar romu yeniden mi kurayım
arkadaşlar desire hd gibi gösterdim fakat dosya isimlerini değişmeme izin vermiyor bide bende 2 dosya var sensor.ancora.so ve sensor.goldfish.so hangisini ve nasıl değiştirebilirim değiştirirken hata veriyor
slm a. iyi akşamlar kardeşm ben o swap kısmına takıldm yaptım ama olmuşmu diye nasıl anlayacağm terminal indiriyorum ama yapamıyorum başka yolu yokmu olmuşmu dye bi baksam emeğnz içinde ayrca teşekkürler kardeşm
slm a. iyi akşamlar kardeşm ben o swap kısmına takıldm yaptım ama olmuşmu diye nasıl anlayacağm terminal indiriyorum ama yapamıyorum başka yolu yokmu olmuşmu dye bi baksam emeğnz içinde ayrca teşekkürler kardeşm