Galaxy Wonder - One Of A Kind ( Oyun Romu ) 4.0.4

tcfb

Üye
    Konu Sahibi

Hepsi Ram Harcamıyo Zaten . File Manager Es File YE Göre Kullanışsız . Fakat Task Managere Girdiğimde Takvim Ve Takvim Deposu Toplam 50 MB Yer Kaplıyo Ram'de . Ötekilerde Kullanılmadığı İçin Dondurdum Sonuçta Boş Yere Yapılan Birşey Değil .

kullandigim en iyi rom tsklerkardes bu rom ile one of a kind v29.2 final rom arasindaki fark ne yani hangisi daha iyi

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
kullandigim en iyi rom tsklerkardes bu rom ile one of a kind v29.2 final rom arasindaki fark ne yani hangisi daha iyi

Rica Ederim . Bu One Of A Kind 'in gaming versiyonu . Yani daha iyi performans çabuk biten şarz

sen hangi romu kullanmami tavsiye edersin ?

ali.clay

Üye
harbiden helal olsun be abi. mostwantedı kasmadan oynadım. sarjıda dedigin kadar kotu degil iyi gidiyor. kullanmasını bilmek gerek

Tepkiler: Silinen Üye 988579

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
harbiden helal olsun be abi. mostwantedı kasmadan oynadım. sarjıda dedigin kadar kotu degil iyi gidiyor. kullanmasını bilmek gerek

Eyw Saolda 3-4 Saat Derken Ben Sürekli Oyun Oynadım Sürekli Full Performansdayken 3-4 Saat e Anca Şarzı Bitti .

Tepkiler: eagle661903

ali.clay

Üye
Eyw Saolda 3-4 Saat Derken Ben Sürekli Oyun Oynadım Sürekli fu ll Performansdayken 3-4 Saat e Anca Şarzı Bitti .
surekli oynarsam ole tabide. dun sadece mesajlastım mesala. 16 saat gitti sarjı. normaldede su gibi gitmiyo demek istedim yani. bide işlemciyi hiç performance ye almam. smarttas da duruyor. memnunum valla ben

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
surekli oynarsam ole tabide. dun sadece mesajlastım mesala. 16 saat gitti sarjı. normaldede su gibi gitmiyo demek istedim yani. bide işlemciyi hiç performance ye almam. smarttas da duruyor. memnunum valla ben

Memnun Olmana Sevindim İyi Forumlar .

Tepkiler: ali.clay
mobil interneti çalışıyor mu romun

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim Fakat Sıkıntısı Olacağını Sanmıyorum .

kral18

Üye
kafam karıştı bu romu ne kadar çok anlatan var.

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Fazla Anlatan Olması Bişey Değiştirmezki

HeroMR

Üye
Bu konuyu bilmiyordum.acarken zaten bu konuda tum surumleri yok