galaxy wonder isinma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
galaxy wonder isinma problemi
arkadaslar teli alali 5 6 gun oldu ama aldigim gunden beri nete ne zaman baglansam asiri isinyor.ve bi kac araba yarisi oyunu indirdim acayip kasyo.daha hafiza karti almadim hepsi telde yaklasik 1.7 gb hafizasi var bunun 350 mb si dolu.bundan kaynaklanyo olabilir mi kasmasi??

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Isınma problemi derken el yakacak kadar ısınmıyorsa (benim bilgisayarım gibi :D) sorun yok ama öyleyse hemen garantiye gönder bence.

Kasması için bir şey diyemeyeceğim benim Tabin de 1 Ghz işlemcisi var pek kasmıyor. Ama sim kart desteksiz. Bir uçak moduna alıp oyun oynamayı dene (Düz mantık :))

Hafızan hiç dolu değil neredeyse ondan kaynaklanmıyordur sanırım.

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
Isınma problemi derken el yakacak kadar ısınmıyorsa (benim bilgisayarım gibi :D) sorun yok ama öyleyse hemen garantiye gönder bence.

Kasması için bir şey diyemeyeceğim benim Tabin de 1 Ghz işlemcisi var pek kasmıyor. Ama sim kart desteksiz. Bir uçak moduna alıp oyun oynamayı dene (Düz mantık :))

Hafızan hiç dolu değil neredeyse ondan kaynaklanmıyordur sanırım.

cok isiniyor yani normal bi isinma deil.sim kart derken o olayi anlamadim oyun oynarken ucak modunda mi oynuycam :-)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
rami temizle arkaplanda çalışan uygulamaları kapat hala ısınıp kasarsa yolla servise

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
rami temizle arkaplanda çalışan uygulamaları kapat hala ısınıp kasarsa yolla servise

surekli temizliyorum rami.yani netten bisi indircem zaman daha da isinyo sizde de ole mi.bi de servisi yollasam servis napcak ki

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Kardeş elini yakmıyor heralde. Normal o benim telefonda çok ısınıyor. Tabi senin cihaz fabrikadan oc'lu onunda payı var.

scandall20

Üye
    Konu Sahibi
simdi farkettim tel deil batatya isinyo hatta yanyo diebilirm

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
​kullandığın android sürümü nedir?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
cihaza tekrar yazılım yükleyin temiz bir yazılım...

YawShack

YawShack

Üye
Telefon 2.el mi yoksa 0 mı ?

osicik

Üye
bildiğim kadarıyla wonder da ısınma problemi yok yeni aldıysan konuyu takip et gerekirse garantiye ver...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Google'a galaxy wonder rom yaz bak işte çıkanlara.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
2 aydır wonder kullanıyorum pek bir ısınma problemim olmadı çok az o da sorun değil normal diyorum

-Emre

-Emre

Üye
başka bir bataryayla dene orj olsun. Dşnda kapak fln warsa o da etkiliyor olabilir. He olmadı gndr servise.

Kefelon

Üye
bu wonderda çok problem çıkıyor heralde nereye kafamı çevirsem galaxy w sorunları görüyorum ?

YawShack

YawShack

Üye
Bende wonder bu özelliklere göre neden ucuz diyodum ? :hmmm Demekkicihazda fazla problem çıktığı için fiyatını aşağıya çekmişler wonderın :ehe