Galaxy Wonder Için En Iyi Rom ?

Konu Sahibi
Galaxy Wonder Için En Iyi Rom ?
arkadaşlar en iyi rom "BU" diyebileceğiniz rom hangisi?

Galaxy Wonder için soruyorum

-Emre

Üye
tabi ki wonderlight forumda mevcut, her türlü destek var (tarafimdan) bir kaç güne yeni versiyon gelecek kesinlikle dene

Konu Sahibi
tabi ki wonderlight forumda mevcut, her türlü destek var (tarafimdan) bir kaç güne yeni versiyon gelecek kesinlikle dene
ya ben şimdi senin rom'unu deniycem fakat benim programlarım var telefonda vede benim internetim kotalı bu yüzden nasıl birşey yapıpta programları direkt yeni rom'a aktara bilirim ?

-Emre

Üye
ya ben şimdi senin rom'unu deniycem fakat benim programlarım var telefonda vede benim internetim kotalı bu yüzden nasıl birşey yapıpta programları direkt yeni rom'a aktara bilirim ?

titanium backuypla uğraşma, rom toolboxla uygulamalrı app+data olarak yedekle

kral18

Üye
Bende guzel bir rom ariyorum.

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
kurulum çok da farklı değil bir kaç extra var sadece tek eksik powerampydi v4te çözdüm bir kaç güne paylaşacağım

Konu Sahibi
vallahi kurdum rom'unu daha 2 dakika oldu kullanalı direk ingilizce şeyler gözüme takıldı

-Emre

Üye
o ingilizce şeyler launcherla ilgili değiştirebilirsiniz

erdi_s

Üye
Cm9 final bi de ustune hurtsky kernel bi de touchwiz paket yukledin mi tamamdir

o samsung bu cihaza jelly bean verecek gerekirse mahkemeye başvurcam biz enayi değiliz.

Tepkiler: mhmmdbilal, BurakTura, erdi_s ve 1 kişi daha

reis suan senin romunu kullaniyorum wonderligth guzel ama kasmalar var hala konudaki tum ayarlari herseyi yaptim ama kasma var yardimci olurmusun...Cok sagol

-Emre

Üye
bugün v4u vercem farkı görürsünüz

kral18

Üye
100 mb ram yiyen bir rom Arıyorum. ve tr olan