ilcarnefice
Üye
-
Konu Sahibi
-
root işleminin aynısını yapın sadece update.zip dosyası yerine bu dosyayı kullanın ve telefonunuzu unroot yapın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O işe yaramaz. Sayaci var cihazin. Dostum güç tuşu takili kalmiş gibi gorunuyor. Onu bir kontrol et.
Bilmiyorum. Kapagi cikart tuş takili kalmiş mi bak iştenasıl kontrol etcem?
Kardesim benim arkadaş ta aynı sorun vardı telefonu kaçakti modeli samsung Galaxy s3 mini idi çocuk format atarken telefonu açmış Samsung Galaxy s3 mini yazısı çıkıyor du 2 saat o yazı çıkıyor du bir türlü açılmadı bende biraz kurcaladim orjinal rom atmaya çalıştim download moddan atıyor du telefoncuya verdi telefoncu 150 tl Ye yaptıtuş da takılma yok kimisi fu ll brick olmuştur diyo kimisi bataryayı değiştir diyo kafayı yiyecem ya :S
tam zamanında bozuldu yarın yola çıkacaktım
Bataryadan olduğunu sanmıyorum ama denemek te fayda var telefona ne tür bir işlem yaptın yoksa kendi kendine mi bu hale geldineyse yarına yeni batarya deneyim olmadı garantiye vercez
Hocam bilemicim ama düşmede bir zarar görmüş olabilir sen batarya dene denemekte fayda var ama Bataryadan olacağını zannetmiyorum elimden bir şey gelse yardim ederdim kusura bakma kardeşimbirden oldu ya anlamadım bende yalnız bozulmadan 1 saat önce telefon elimden düştü ama sert bi düşüş olmadı hatta yarım metre yükseklikten düştü onun yapacağını zannetmiyorum
Eyw. Hocam sende Sağolyok hocam ne demek bunları söylemeniz bile çok önemliydi benim için teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?