Galaxy wonder 3g ayarlari yardim edin mutlu edin

Sponsorlu Bağlantılar

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy wonder 3g ayarlari yardim edin mutlu edin
Arkadaşlar ben 2 aydir samsung galxy wonder kullaniyorum. 2 aydir da 3g ayarlarini yapamiyorum. Avea hat kullaniyorum. Mesaj atiyorum ariyorum. Ayarlariniz gönderilecektir diye mesaj geliyor ama gelen de giden de yok. Bana yardimci olursaniz sevinirim.teşekkurler.

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Avea merkezlerine git.

hknmrl

Üye
    Konu Sahibi
Aveacilarin hepsi androidden de anliyo diye bi kaide war mi kardeşim. Merkez merkez gezeyim mi sen bi daha cözum yazma allah rizasi için

klongs

klongs

Üye
telefoncu degil mi anlarlar

KayraBey

KayraBey

Üye
Bir daha çözüm yazma :)

anselmo

Üye

buraya bak dostum bu işini halleder

onuguron

Üye
Bu akşam wonder alıyorum... Bir haftadır nerdeyse tüm forumu okudum android hakkında... 5800'da yapmadığımız kalmamıştı MAXICEP sayesinde... Inşallah android'i de çözeriz... Memnun kalır miyim sizce... Vodafone cepnet var... Cepten video izlemek flash oyunları oynamak(online 101 gibi) mümkün olur mu...

klongs

klongs

Üye
Bu akşam wonder alıyorum... Bir haftadır nerdeyse tüm forumu okudum android hakkında... 5800'da yapmadığımız kalmamıştı MAXICEP sayesinde... Inşallah android'i de çözeriz... Memnun kalır miyim sizce... Vodafone cepnet var... Cepten video izlemek flash oyunları oynamak(online 101 gibi) mümkün olur mu...

marketten flash player yükleyerek mümkün

onuguron

Üye
Çok sağol... Kendi flash player'i yok mu... Marketteki flash sayesinde tüm video ve online oyun sohbet kısımlarını açmak mümkün olur mu...

klongs

klongs

Üye
kendisinde varmi bilmiyorum ama flash playeri yukleyince her flash tabanli siteyi acar

onuguron

Üye
Vodafone cep net ile(yani düşük hızlı sınırsız internet) forumdaki oyun ve programları indirmede ve tv izleme konusunda sıkıntı yaşarmiyim...

fehmizcan107

Üye
benim de eski telefon 5800 di ama değiştirmek zorunda kaldım 1 ay oldu wonder alali süper cihaz ya çok begendim fiyatina göre bu kalite çok yerinde biraz da android takılalim :-)

playymakerr

Üye
Toyota ya git :))

Üst Alt