Galaxy W

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

napolno

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W
Arkadaşlar Galaxy W bütün ics ve jb hepsini avrupa romunu oyun romlarını denedim.
Hepsinin biraz eksik yanı var.
Orjinal roma geri dödüm fakat COW kernel yüklemek istiyorum yardım edebilir misiniz?
İngilizcem cok iyi oldugu icin bulamadımda :D

- - - Eklendi - - -

Haaa bide arkadaşlar Titanium backup pro lazım yokmu acaba?

sadikbircan

Üye
Titanium backup pro için android uygulama bölümüne bir bakın yada arama motorundan yararlanabilirsiniz.COW kernel ise yüklemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum çünkü stabilitesi oldukça düşük bir kernel.Sadece 1.8ghze kadar oc desteği var ve evet performans harika ama performans uğruna bütün stabiliteden vazgeçilmiş resmen.

napolno

Üye
    Konu Sahibi
Stabilite derken?
Vede orjinal roma hangi kerneli uygulayabilirim peki?

sadikbircan

Üye
Orjinal roma uygulanabilecek pek fazla kernel alternatifi yok aslında.Orjinal rom üzerinde yapılan modlamalar dahi yani orjinal romu temel alan birçok custom rom ya cow kerneli yada orjinal samsung kernelini kulanır.Stabilite ise kararlılıktır.Stabilitenin yüksek olması cihazın her zaman ve her koşul altında istenilene en yakın değerler ile çalışabilimesidir.Eğer stabilite düşük olursa teoride hiçbir etkisi olmaz çünkü teori her zaman ideal koşullar düşünülerek oluşturulur.Ancak kağıt üzerindeki hesaplamalar yani teoriler her zaman prtikle uyuşmaz.Örneğin yüksek sıcaklık altında yeterl soğutma sağlanamaz ise işlemci ve grafik yöneticisi performans düşüklüğüne uğrar.Aşırı düşük sıcaklık ise direnci çok fazla azaltarak elemanların gereğinden fazla yüklenmesine yada gerekli çalışma akımını kaynaktan çekememesine sebeb olur.Stabilitenin yüksek olması demek yazılımın donanımın üzerindeki bütün bu olumsuz şartlar göz önüne alınarak cihazın her zaman istenilene en yakın değerde çalışması anlamına gelir.Yani stabilite düşük olursa ideal koşullarda telefon normal çalışırken en ufak bir olumsuzluktan kötü bir şekilde etkileneceği için kullanımı zorlaştırır.Ben örnek olarak sıcaklığı verdim ancak tek koşul sıcaklık değil buna benzer birçok şey var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...