Galaxy W Yüz Tanıma Kilidi Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirkan_1999

demirkan_1999

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Yüz Tanıma Kilidi Yok
Galaxy Wonder'a gelen value pack ile yüz tanıma gelmişti.Ben telefonu aldığımda sürümü 2.3.6 görünce value pack'ı yüklememiştim fakat 2.3.6 ile gelen yüz tanıma ,video izlerken fotoğraf çekme gibi özellikler yok ne yapmalıyım ?

-Emre

-Emre

Üye
türkiye için value pack geldi mi ki ?

• Beğen
Tepkiler: demirkan_1999
Kerim.

Kerim.

Üye
gelmedi.bakalim ne zaman gelecek:off:

• Beğen
esokmen

esokmen

Üye
Gelme ihtimali nedir? Ve neler iceriyor anlatacak biri varmi?

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
Gelme ihtimali nedir? Ve neler iceriyor anlatacak biri varmi?

Peeformans artisi,yuz tanima,video cekerken foto cekme bir sey daha vardi onu unuttum:hmmm yurtdisinda dagitilmaya baslandi cok once baslandi ama tabi Turkiye'de hala tik yok:zzz:

• Beğen
erdi_s

erdi_s

Üye
Ben umudu kestim :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar umudunuzu kesin http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html burdan android 4.0.4ü yükleyin ben value packıda yükledim ne performans arttı yüz tanıma kilidi ise kamera bize bakıyo 2 saat fakat yüzbulunamadı gibi bişeyler diyo tek işe yarayan video esnasında fotoğraf çekme ama verdiğim linkteki romda value pacda aradıklarınız var + kat ve kat fazlaları var kerim arkadaş zaten android 4.0.4e geçti sinirlendi bende value packa sinirlendiğim ,için icsyte geçmiştim sizde geçin buyrun konu yukarıda sorularınızı mesaj olatak atabilirsiniz

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaşlar umudunuzu kesin http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html burdan android 4.0.4ü yükleyin ben value packıda yükledim ne performans arttı yüz tanıma kilidi ise kamera bize bakıyo 2 saat fakat yüzbulunamadı gibi bişeyler diyo tek işe yarayan video esnasında fotoğraf çekme ama verdiğim linkteki romda value pacda aradıklarınız var + kat ve kat fazlaları var kerim arkadaş zaten android 4.0.4e geçti sinirlendi bende value packa sinirlendiğim ,için icsyte geçmiştim sizde geçin buyrun konu yukarıda sorularınızı mesaj olatak atabilirsiniz
Aynen.cm9 yukleyin super ya mukemmel:gul:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt