Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy W Yüz Tanıma Kilidi Yok
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demirkan_1999
Üye
Konu Sahibi
Galaxy W Yüz Tanıma Kilidi Yok
Galaxy Wonder'a gelen value pack ile yüz tanıma gelmişti.Ben telefonu aldığımda sürümü 2.3.6 görünce value pack'ı yüklememiştim fakat 2.3.6 ile gelen yüz tanıma ,video izlerken fotoğraf çekme gibi özellikler yok ne yapmalıyım ?
-Emre
Üye
türkiye için value pack geldi mi ki ?
Kerim.
Üye
gelmedi.bakalim ne zaman gelecek
esokmen
Üye
Gelme ihtimali nedir? Ve neler iceriyor anlatacak biri varmi?
Peeformans artisi,yuz tanima,video cekerken foto cekme bir sey daha vardi onu unuttum yurtdisinda dagitilmaya baslandi cok once baslandi ama tabi Turkiye'de hala tik yok
Samsung Turkiye bu soruyla hic mi hic ilgilenmiyo. Bakmissin simdi gelmis bi bakmisin yarin bi bakmisin bir yil sonra ya da hic...
Ali58_58
Üye
arkadaşlar umudunuzu kesin http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html burdan android 4.0.4ü yükleyin ben value packıda yükledim ne performans arttı yüz tanıma kilidi ise kamera bize bakıyo 2 saat fakat yüzbulunamadı gibi bişeyler diyo tek işe yarayan video esnasında fotoğraf çekme ama verdiğim linkteki romda value pacda aradıklarınız var + kat ve kat fazlaları var kerim arkadaş zaten android 4.0.4e geçti sinirlendi bende value packa sinirlendiğim ,için icsyte geçmiştim sizde geçin buyrun konu yukarıda sorularınızı mesaj olatak atabilirsiniz
arkadaşlar umudunuzu kesin http://www.maxicep.com/samsung-andr...nogenmod-9-rom-beta3-23-10-2012-a-658162.html burdan android 4.0.4ü yükleyin ben value packıda yükledim ne performans arttı yüz tanıma kilidi ise kamera bize bakıyo 2 saat fakat yüzbulunamadı gibi bişeyler diyo tek işe yarayan video esnasında fotoğraf çekme ama verdiğim linkteki romda value pacda aradıklarınız var + kat ve kat fazlaları var kerim arkadaş zaten android 4.0.4e geçti sinirlendi bende value packa sinirlendiğim ,için icsyte geçmiştim sizde geçin buyrun konu yukarıda sorularınızı mesaj olatak atabilirsiniz