seytan_avcisi
Üye
-
Konu Sahibi
-
Telefonla çektiğin fotoğrafları,Asphalt 6 ve benzeri hd oyunları 106 ekran televizyonda göstereceksin bunun asosyallikle ne alakası var? bana Galaxy W yi Neo V karşısında savunmaya çalışma lütfen.çünkü gerçekten komik olmaya başladı bu konu
otg geçici şey ha? güldürüyorsun beni
çok akıllı arkadaşım benim istersen git otg yi araştır bakalım başka ne işlere yarıyormuş he?evet ya telefonla birlikte fare ve klayve taşıyoruz hepimiz
senin bildiğin otg sadece klavye mouse dan mı ibaret sence flash belleğin içindekileri telefonda görmek ve açmak iyi bir özellik değil mi?evet ya telefonla birlikte fare ve klayve taşıyoruz hepimiz
senin bildiğin otg sadece klavye mouse dan mı ibaret sence flash belleğin içindekileri telefonda görmek ve açmak iyi bir özellik değil mi?
Gozum kapali one v derim wonder kullanmis biri olarak
Gozum kapali one v derim wonder kullanmis biri olarak
arkadaşlar birşey sorcam bende wonder var yorumları okudum genel kanı neo v daha iyi gibi wonderi elimden çıkarıp neo v alsam mi diye düşünüyorum tavsiye eder mişiniz ve de neo v nin hangi özellikleri wonderdan daha iyi mesela
performans
dokunmatik
ekrani
android ve başka hangi ozelllikleri daha iyi
Sen şimdi Neo V'nin tipini beğenmiyor musun ? O zaman bütün telefonları at bi kenara.ben bi telefonda önce tipe bakarım beğenmezsem tipini isterse 8 çekirdekli olsun hatta beleş olsun ilgilenmem bile
sony e bakıyorum bi şık lık yok (burda neo v nin üstün olduğunu söylemiyorum) eğer NAWY nin dediği özelliklere bakılırsa ozaman S 'i bile geçiyor işin garip yanı eğer sadece ekrana kamera ya bakacak olursak git bi fotoğraf makinası al derim veya 808 i bekle
neo v kalın olduğundan belki daha dayanıklıdır bi fikrim yok ancak ben galaxy wmi 3-4 kere düşürdüm henüz bi problem/çizik yokBende bu telefonlar arasında kaldım.. Aslında üç telefon samsung galaxy w, galaxy ace plus,neo arasında kaldım
Arkadaşlar dayanıklılık açısından uzun süre kullanılması açısından hangısı daha sağlam sizce
neo v kalın olduğundan belki daha dayanıklıdır bi fikrim yok ancak ben galaxy wmi 3-4 kere düşürdüm henüz bi problem/çizik yok
Bence Wonder . İlk neo v aldım ama o sıkıntılıyodı. Kullanılmıyordu şarj hemen gidiyordu ve oyunlarda kasıyordu. Arkadasım ban Wonderi önerdi şu anda 1 aydır wonder kullanıyorum nova 3 te bile kasmıyor . Yani W gt-i8150
o arkadaşı kimse çözemedi forumda sadece 3 mesjı var beklmeme boşunaSanırım aynı nova 3 ten bahsetmiyoruz şu galaxy s2'de bile bazen takılma sorunu olan nova 3 sende çalışıyorlütfen 1 video çek bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?