Galaxy W vs Sony Live With Walkman

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W vs Sony Live With Walkman
teyzem kendine sony live with walkman almış

galaxy w ile değiştirsem mi okulda taşımam falan daha kolay olur walkman yazdığına göre ses kaliteside iyidir ne dersiniz?

aslında bunlar bahane telefona 4.0 güncellemesi geliyor o yüzden istiyorum
:ehe

O-Xan

O-Xan

Üye
Galaxy W üstündür, ama lite with walkman da güzel bir telefon, ses kalitesi çok iyi. Arkadaşa aldık oradan biliyorum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wonder vs Neo V olabilir bence ama Live With Walkman dan daha iyidir Wonder.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
1 ghz adreno 205 512 mb ram özellik bakımından iyi sadece ekran küçük gibi geldi bana :/
Android için ekran da önemli aslında öbür türlü Android den bir şey anlamıyorsun :) Ayrıca 1 ghz ama Wonder Qualcomm diğeri kendi işlemcisi :) Ayrıca tarayıcı hızı da Wonder'ın 2 kat daha hızlı :ok2: Dalvik uyumu da cabası.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

Android için ekran da önemli aslında öbür türlü Android den bir şey anlamıyorsun :) Ayrıca 1 ghz ama Wonder Qualcomm diğeri kendi işlemcisi :) Ayrıca tarayıcı hızı da Wonder'ın 2 kat daha hızlı :ok2: Dalvik uyumu da cabası.
Dalvik uyumu ne bilmiyorum ama açıklaman çok iyi oldu baya baya veriyordum telefonumu :D

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
arayüz için :) yani 4.0 olursa touchwiz 5.0 yüklerim falan filan :/

MasteLaa

MasteLaa

Üye
arayüz için :) yani 4.0 olursa touchwiz 5.0 yüklerim falan filan :/
3.2 inç ekranda arayüzü arama sen Wonder ile devam et derim ben. :) 0.5 inç far kda büyük bir farktır bence.Ayrıca istersen Dalvik'i anlatabilirim sana ama konu ile alakası olmaz :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Wonder ;)

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

3.2 inç ekranda arayüzü arama sen Wonder ile devam et derim ben. :) 0.5 inç far kda büyük bir farktır bence.Ayrıca istersen Dalvik'i anlatabilirim sana ama konu ile alakası olmaz :)
kısa bir özet geçsen ustam :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
dalvik nedir diye sormuştum ben :naughty:
yani dalviki kısaca anlatsan gibisinden
Bak Android Linux tabanlı bir sistem ama Linux'un kırpılmış hali gibi diyebiliriz.Dalvik VM ise bu çekirdeğin üzerinde çalışır..Uygulamalar vb. araçları JVM ye göre daha iyi çalıştırır..JVM ile çalışma prensipleri birbiri ile çok farklıdır..Dalvik kodları makineye değil de kendine uyarlar kısacası ama bunu bölerek ve ayırarak yapar..Kısacası hassastır ve seçicidir..Java ile aslında hiç bir alakası yoktur.

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: CasuS_87 ve MasteLaa
seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederiz umarım yardımcı oldum :)
Galaxy w aldıktan sonra en çok senin yardımını gördüm zaten çok sağol :)
öbür arkadaşlarda çok yardım etti tabiki ama sen daha aktifsin forumda :alkis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt