seytan_avcisi
Üye
1 ghz adreno 205 512 mb ram özellik bakımından iyi sadece ekran küçük gibi geldi bana :/Wonder vs Neo V olabilir bence ama Live With Walkman dan daha iyidir Wonder.
Android için ekran da önemli aslında öbür türlü Android den bir şey anlamıyorsun1 ghz adreno 205 512 mb ram özellik bakımından iyi sadece ekran küçük gibi geldi bana :/
Ayrıca 1 ghz ama Wonder Qualcomm diğeri kendi işlemcisi
Ayrıca tarayıcı hızı da Wonder'ın 2 kat daha hızlı
Dalvik uyumu da cabası.Dalvik uyumu ne bilmiyorum ama açıklaman çok iyi oldu baya baya veriyordum telefonumu
Android için ekran da önemli aslında öbür türlü Android den bir şey anlamıyorsunAyrıca 1 ghz ama Wonder Qualcomm diğeri kendi işlemcisi
Ayrıca tarayıcı hızı da Wonder'ın 2 kat daha hızlı
Dalvik uyumu da cabası.

ICS geliyor diye mi veriyorsun yoksa JB geliyor diye miDalvik uyumu ne bilmiyorum ama açıklaman çok iyi oldu baya baya veriyordum telefonumu![]()

3.2 inç ekranda arayüzü arama sen Wonder ile devam et derim ben.arayüz içinyani 4.0 olursa touchwiz 5.0 yüklerim falan filan :/
0.5 inç far kda büyük bir farktır bence.Ayrıca istersen Dalvik'i anlatabilirim sana ama konu ile alakası olmaz 
kısa bir özet geçsen ustam
3.2 inç ekranda arayüzü arama sen Wonder ile devam et derim ben.0.5 inç far kda büyük bir farktır bence.Ayrıca istersen Dalvik'i anlatabilirim sana ama konu ile alakası olmaz
![]()

kısa bir özet geçsen ustam![]()

dalvik nedir diye sormuştum benKısacası Wonder daha iyi![]()
![]()

Bak Android Linux tabanlı bir sistem ama Linux'un kırpılmış hali gibi diyebiliriz.Dalvik VM ise bu çekirdeğin üzerinde çalışır..Uygulamalar vb. araçları JVM ye göre daha iyi çalıştırır..JVM ile çalışma prensipleri birbiri ile çok farklıdır..Dalvik kodları makineye değil de kendine uyarlar kısacası ama bunu bölerek ve ayırarak yapar..Kısacası hassastır ve seçicidir..Java ile aslında hiç bir alakası yoktur.dalvik nedir diye sormuştum ben
yani dalviki kısaca anlatsan gibisinden
dalvik nedir diye sormuştum ben
yani dalviki kısaca anlatsan gibisinden

Rica ederiz umarım yardımcı oldumHepinize teşekkürler![]()

Galaxy w aldıktan sonra en çok senin yardımını gördüm zaten çok sağol
Rica ederiz umarım yardımcı oldum![]()

Hepinize teşekkürler![]()
Yardımcı olduysak ne mutlu bize 
Galaxy w aldıktan sonra en çok senin yardımını gördüm zaten çok sağol
öbür arkadaşlarda çok yardım etti tabiki ama sen daha aktifsin forumda![]()