galaxy w parca ihtiyaci olan!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w parca ihtiyaci olan!!!!
elimde iki tane samsung galaxy w var yanlis yazilim yukleme sonucu ikside kapandi.gitmedigm servis kalmadi acan da olmadi.ekran batarya vs yedek parca ihtiyaci olan msj atsin.tek parca halinde tanesi 150 tl kargo aliciya ait.pazarlik payi var ikiside ciziksizdir.
Tel no:05385692634

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Ürünü tek parça olarak almak isteyenler için bir fiyat belirtiniz.. Parçalarla ilgili zaten bu fiyat üzerinden anlaşırsınız..
Cihazların fotoğraflarını ekleyiniz..
Teslimat ve ödeme nasıl olacak belirtiniz..
İlan kuralı gereği olarak 24 saat içerisinde tabiki:ünlem:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
hacı sen mi yanlış yazılım yukledin? Merak ettim nasıl oldu?

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
hacı sen mi yanlış yazılım yukledin? Merak ettim nasıl oldu?

usta telefonlar yurt disindan geldi pasaport kaydi yaptiramadik imei klonlama yaptiralm dedik isi bilmeyen biri ikisinide pert etti bi türlü açamadik

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bana özelden resimleri iletirseniz sevinirim.. Size biraz daha süre tanıyorum.. Teşekkürler..

fredwerevıra

fredwerevıra

Üye
    Konu Sahibi
Bana özelden resimleri iletirseniz sevinirim.. Size biraz daha süre tanıyorum.. Teşekkürler..

resimleri su an yukleme imkanm yok isteyenlerede mms olarak atmayi dusunuyodm ama forum kurallari geregi resim sarti varsa yapamycm.konuyu silebilme hakkiniz var ve kullanirsaniz saygi duyarim.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
resimleri su an yukleme imkanm yok isteyenlerede mms olarak atmayi dusunuyodm ama forum kurallari geregi resim sarti varsa yapamycm.konuyu silebilme hakkiniz var ve kullanirsaniz saygi duyarim.
MMS bekleniyor...

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
İlan tamamlanmıştır.. Hayırlı satışlar..:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt