isthacker7
Üye
Galaxy W Orjinal Uygulamalar
Selamunaleyküm;
Arkadaşlar ben dün cyanogenmod 9 u yükledim ve sorunsuz olarak çalışmakta . stabilitesi ve görsel arayüzüyle de çok hoş
Fakat ;
Şuan ki cyanogenmod da bazı eski uygulamalar yok. Ben eski romdaki bazı uygulamaların benzerini değil aynısını
tekrar kullanmak istiyorum. Günlük hayatta çok işe yarar uygulamalar var.
Soru 1 = O uygulamaları orjinal Galaxy W romundan nasıl çıkartırım
Soru 2 = Galaxy W orjinal rom diye bir zip uzantılı dosya indirdim. içinde ismi "I8150XXLB4_I8150OJVLB1_I8150XXLB4_HOME.tar.md5" ve "SS_DL.dll" diye iki adet dosya var. rom bumudur ?
Soru 3 = Rom buysa ; System/app klasörleri nerde ? :S
Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım. Günlük yaşamda bana çok lazım olan uygulamalar var ve başka uygulamalar kullanmak istemiyorum. istesemde alışıkolmadığımdan kullanamıyorum.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar yapmayin yokmu yardim eden!
Arkadaşlar ben dün cyanogenmod 9 u yükledim ve sorunsuz olarak çalışmakta . stabilitesi ve görsel arayüzüyle de çok hoş
Fakat ;
Şuan ki cyanogenmod da bazı eski uygulamalar yok. Ben eski romdaki bazı uygulamaların benzerini değil aynısını
tekrar kullanmak istiyorum. Günlük hayatta çok işe yarar uygulamalar var.
Soru 1 = O uygulamaları orjinal Galaxy W romundan nasıl çıkartırım
Soru 2 = Galaxy W orjinal rom diye bir zip uzantılı dosya indirdim. içinde ismi "I8150XXLB4_I8150OJVLB1_I8150XXLB4_HOME.tar.md5" ve "SS_DL.dll" diye iki adet dosya var. rom bumudur ?
Soru 3 = Rom buysa ; System/app klasörleri nerde ? :S
Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım. Günlük yaşamda bana çok lazım olan uygulamalar var ve başka uygulamalar kullanmak istemiyorum. istesemde alışıkolmadığımdan kullanamıyorum.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar yapmayin yokmu yardim eden!