Galaxy W Orjinal Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Orjinal Uygulamalar
Selamunaleyküm;

Arkadaşlar ben dün cyanogenmod 9 u yükledim ve sorunsuz olarak çalışmakta . stabilitesi ve görsel arayüzüyle de çok hoş

Fakat ;
Şuan ki cyanogenmod da bazı eski uygulamalar yok. Ben eski romdaki bazı uygulamaların benzerini değil aynısını
tekrar kullanmak istiyorum. Günlük hayatta çok işe yarar uygulamalar var.

Soru 1 = O uygulamaları orjinal Galaxy W romundan nasıl çıkartırım
Soru 2 = Galaxy W orjinal rom diye bir zip uzantılı dosya indirdim. içinde ismi "I8150XXLB4_I8150OJVLB1_I8150XXLB4_HOME.tar.md5" ve "SS_DL.dll" diye iki adet dosya var. rom bumudur ?
Soru 3 = Rom buysa ; System/app klasörleri nerde ? :S

Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım. Günlük yaşamda bana çok lazım olan uygulamalar var ve başka uygulamalar kullanmak istemiyorum. istesemde alışıkolmadığımdan kullanamıyorum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar yapmayin yokmu yardim eden!

ahmetsuha525000

Üye
Selamunaleyküm;

Arkadaşlar ben dün cyanogenmod 9 u yükledim ve sorunsuz olarak çalışmakta . stabilitesi ve görsel arayüzüyle de çok hoş

Fakat ;
Şuan ki cyanogenmod da bazı eski uygulamalar yok. Ben eski romdaki bazı uygulamaların benzerini değil aynısını
tekrar kullanmak istiyorum. Günlük hayatta çok işe yarar uygulamalar var.

Soru 1 = O uygulamaları orjinal Galaxy W romundan nasıl çıkartırım
Soru 2 = Galaxy W orjinal rom diye bir zip uzantılı dosya indirdim. içinde ismi "I8150XXLB4_I8150OJVLB1_I8150XXLB4_HOME.tar.md5" ve "SS_DL.dll" diye iki adet dosya var. rom bumudur ?
Soru 3 = Rom buysa ; System/app klasörleri nerde ? :S

Lütfen arkadaşlar yardımcı olalım. Günlük yaşamda bana çok lazım olan uygulamalar var ve başka uygulamalar kullanmak istemiyorum. istesemde alışıkolmadığımdan kullanamıyorum.

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar yapmayin yokmu yardim eden!

O sistem uygulamalarını yedekleyip bende CM9 kurdum fakat hicbiri calismiyor. Cunku o uygulamalar orjinal roma yani Android 2.3.6 ya gore yazilmis uygulamalar CMde calismazlar. Ben denedim 1-2 hafta ugrastim Titanium denedim direk systeme attim herturlu yolu denedim ama calismiyor. Suandada orjinal rom kullaniyorum. Kafa rahat :)

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
:) arkadaşım ilgin için teşekkür ederim fakat senden son bir isteğim olacak . Orjinal romdaki " not " uygulamasını veya bir benzerini bulabilirmisin ? çok laızm.

tekrar saol...

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kardesim haritalar, flash player vb google playden yüklenen uygulamaları
google play/uygulamarım bölümünden tekrar yükleyebilirsin.. :)

ahmetsuha525000

Üye
:) arkadaşım ilgin için teşekkür ederim fakat senden son bir isteğim olacak . Orjinal romdaki " not " uygulamasını veya bir benzerini bulabilirmisin ? çok laızm.

tekrar saol...

suan arastiriyorum bide konu ac uygulama bolumune bulursam mesaj atarim

isthacker7

isthacker7

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardesm cok saol

ahmetsuha525000

Üye
Şuan bakma şansım olmadı ama şu siteden bi indir bak pcye geçince bende bakacam bu siteye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt