Galaxy W N.O.V.A 3 [SORUN]

Sponsorlu Bağlantılar

absakalli

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W N.O.V.A 3 [SORUN]
arkadaşlar konu açıldımı pek araştırma fırsatım olmadı ama delirmek üzeriyim. :D sorun NOVA 3.. oyunu acıyorum ekran geliyo yuvarlak dönüyo sanki oyun açılacakmış gibisinden sonra installing mi ne öyle bi şey geliyo sonra geliyo gidiyo geliyo gidiyo, sürekli ama ve hızlı hızlı yani bi dosya indirme gibi bi işlevi olamaz bence onun. dalga geçer gibi aynı. :D en azından 3 farklı siteden indirdim dosyayı hatta bluetooth ile başka bi telefondan bile gönderdim. nerde yanlış yapıyorum @sadıkbircan usta galawy w de kasmıyor demiş ama ben oyunu bile açamıyorum bi el atın hadi lütfen... şimdiden teşekkürler.

sadikbircan

Üye
Özelden konunun linkini attım zaten konudada galaxy w ile uyumlu olduğunu yazmışlar.Birde nova 3 ü orjinal romla oynamıştım yani stock romla.Oyunlar konusunda nasıl olduğu malum hepimiz biliyoruz buna rağmen kasmadan rahatça oynabilmiştim.Cm9 ilede denediğimde aynı akıcılığı ve performansı yakaladım.Ama dikkat edin sd dosyalarını mümkünse wifi ile indirin çünkü yanlış sd indirirseniz görüntü kalitesi düşük olabilir yada yüksek grafiklerden dolayı kasma yapabilir.İndirdiğiniz sd dosyasının adreno gpu için olduğundan emin olun :)

- - - Eklendi - - -

deneyin posta kutunuz dolu olduğu için buradan yazıyorum.

absakalli

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim yardımcı oldugunuz için.. aslında cm9 indirmemin sebebide vold.stab dosyasını bulamamamdı

- - - Eklendi - - -

verdiğiniz linktende denedim ama nafile.. :S gene desteklemiyor. anlamadım ki ben bu işi..

sadikbircan

Üye
indir.Sd dosyasını wifi ile indir.Çalışıyor.Uyum sorunu yok marketteki ile aynı sürüm.

Kerim.

Kerim.

Üye
indir.Sd dosyasını wifi ile indir.Çalışıyor.Uyum sorunu yok marketteki ile aynı sürüm.
bu sd dosyasını nereye kaydediyor?hafıza kartına mı?

sadikbircan

Üye
Bütün oyunlar sdcardı kullanır.Hafıza kartı icin yama gerekli.

absakalli

Üye
    Konu Sahibi
Sadık usta ya bende o yama dediğiniz şey var sanırım. Vold.fstab dosyasına oynadım oyunla ilgili bı sorun yaratırımı?

- - - Eklendi - - -

ya hocam şimdi apk iyi güzel.. desteklenmiyor sorunu vermedi. ama, installizing gidip geliyo sürekli.. sence bekliyim mi yüklüyomudur ? anlamadım ben bu işi :S

terkidiyar_

Üye
O dediğin bendede oldu. Gidip geldi ekran fark ettimkı yaNlıs yere atmısım dosyayı sonra hafıza kartı Android obb içine attım ilk girişte neti kapattım açıldı

Jan

Jan

Üye
android data daki klasorü obb ye mi atacağız?