Telefon Tavsiyesi Galaxy W mi Motorola Atrix mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W mi Motorola Atrix mi ?
Arkadaşlar özellikler çok hoşuma gitti ekran olsun işlemci olsun ama internetten izlediğim videolarda browser kasım kasım kasılıyor. Galaxy W veya bu cihazı alcam galaxy w'nin bu cihaza karşı hiçbir üstünlüğü yok ama internette izlediğim videolar aklımı çeliyor hemen root atmıcam cihazı 1 yıla yakın kendi stock romu ile kullanırım cihaz eskimeye başlayınca custom rom kurarım. W 999 lira - Atrix 943 lira. Tegra 2'li bir telefonun browserde böylesine kasılmasını beklemezdim. Galaxy w browserde yağ gibi iki parmak hareketi falan yapıldığında, sayfa hareket ettirildiğinde falan çok iyi. ama atrix kasılıyor hem de bayağı. Çift çekirdekli telefonlara göre çok kötü bir durum sanırım. Ne yapmamı önerirsiniz ?

bugra9080

Üye
bence ikısinide alma bende nokia c7 var çok güzel ve başarıli bir tel. c7 alabilirsın yada nokia n8 de ideal tel.

anılbaran

anılbaran

Üye
galaxy

mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım şuan bende 5800 var nokiadan bıktım. N8 de kullandım kamerası dışında hiçbir özellik işime yaramadı telefonun. O yüzden nokiayı bıraktım çoktan.Androidli bir cihaz alacağım. Galaxy diyen arkadaş sebebini de söyleseydin keşke motorolaya karşı tek üstünlüğü 2. el satarken rahat edersin ama galaxy w'yi belki 2 yıl kullancaksam çift çekirdelik motorolayı 3 yıl kullanırım böyle de bir şey var.

61semih

61semih

Üye
ben atrıx ın ıncelemesını ızledım gere dh de gerek youtubede ınternet ve flash performansında kasılma gormedım.kaldıkı atrıx ılk 2.2 ıle geldı sımdı ıse 2.3 e yukseldı romu cıfcekırdeklı tegralı 1gb ramlı telefon nasıl kasar anlamış değilim. acık ara atrıx 4g

• Beğen
Tepkiler: hayalet2304
mertcb

mertcb

Üye
    Konu Sahibi
Bence de öyle ama sanırım donanımla ilgili değil ekranla ilgiliymiş. Resimlerde bile multitouch olayında kasmalar meydana geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt