Galaxy W Kapandı Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W Kapandı Açılmıyor
Beyler Telefonum Galaxy W. Forumdaki http://www.maxicep.com/samsung-andr...r-oyun-romu-stock-cwm-ile-yukleme-753588.html Rom kurulu 1 haftadır çalışıyor. Ama bugün mesajlara girerken hata verdi. Bende kapattıp açim dedim. Kapattım ama açılmyor telefon. Galaxy W yazısında kalıyor. Şimdi diyeceksinizki tekrar romu yükle. Tekrar romu yükleyemem çünkü içinde önemli mesajlar var çağrı kayıtları var en önemlisi rehber var. Bendeki hastalık ben bütün mesajları ve çağrı kayıtlarını yedekliyorum. Ya hepsi silinsin ama rehberde var 600 kişiye yakın google hesabındada rehber kayıtlı değil. Telefonu tekrar nasıl açabilirim Yardımcı olun. CWMden Wipe Cache yaptım ama olmadı. Şu an arama yapmam lazım ama telefon açılmıyor. Acil yardım.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
download moda giriyor mu ?

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Evet

- - - Eklendi - - -

Sadece Sistem Açılmıyor ama bilgilerinde silinmemesi lazım

KernelTeam

KernelTeam

Üye
odinle stock rom at bilgiler silinir

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Bigilerin silinmemesi lazım

KernelTeam

KernelTeam

Üye
recovery menüye gir bi wipe dalvik cache de sonra reboot system now de

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
bi bakim

- - - Eklendi - - -

Dalvik cache- fix permissions yaptım aynı açılmıyor :(

-Emre

-Emre

Üye
Rom backup dosyası değil ise hiçbişey yapmadan tekrar kur

KernelTeam

KernelTeam

Üye
ben baktım backup dosyayısı

sen direk backup dosyasını kur kardeş recovery ye gir advanced diye biyer olcak ordan restoreye bas ordan backup dosyasını seç büyük ihtimalle düzelecektir

-Emre

-Emre

Üye
ben baktım backup dosyayısı

sen direk backup dosyasını kur kardeş recovery ye gir advanced diye biyer olcak ordan restoreye bas ordan backup dosyasını seç büyük ihtimalle düzelecektir

Backupi kurarsa mesajlar rehber Vs gider.

- - - Eklendi - - -

bi bakim

- - - Eklendi - - -

Dalvik cache- fix permissions yaptım aynı açılmıyor :(

Romu bilmiyorum daha önce duydum ama ilgimi çekmedi. Cwm sürümün nedir? Backup alırken bir tarih klasörü bir de Blobs diye bi klasör mu oluşuyor yoksa tek klasör mu?

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Bakın Rom CWM 5 ile alınmış bende kurdum. Şuan Telefon Galaxy W yazısında kalıyor devamı yok. Backup dosyası clockworkmod diye bir klasöre atılıyor. Tekrar Backup dosyasını yükleyemem çünkü herşey silinir kendim yeni backup aldım yani telefon açılmazken aldığım için yine açılmıyor.
Şöyle yapsam hiç wipe data wipe cache falan yapmadan direk Download Moddan stock romu kursam bilgiler silinir mi. Tam hatırlamıyorum ama bir kere yapmıştım eskiden telefonla yeni yeni tanışırken yanlışlıkla wipe işlemlerini yapmadan direk Romu attım uygulamalar duruyordu ama o zaman rehbere falan girmemiştim sadece uygulamalar duruyordu bende yanlış yaptım diye tekrar wipe işlemleri yapıp telefonu formatladım. Şimdi direk Odinle atsam bilgiler silinir mi acaba :hmmm

-Emre

-Emre

Üye
Bir de şöyle dene : şuanki romunun backupini al eğer zipliyse zaten bilgileri içinden alabilirsin

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Backup aldım ama zipli almıyor

-Emre

-Emre

Üye
Blobs dosyası oluşuyor mu

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
O ney bilmiyorum. Şöyle oluyor bende
Sdcard/clockworkmod/ dosyasının içine atıyor ve *.tar.md5 uzantılı dosyalar isimleride data system falan açılmıyor dosyalar

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Romu yedekleyin custom rom kurun recovery den data restore yapin.bi de boyle deneyin.veriler rehber vs. silinebilir ama...

KernelTeam

KernelTeam

Üye
telefon kapalıyken sd kartı görebilme gibi bişey olsa en azından fotoğraflırı backup alabilirdi

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ya zaten rehber, arama kayıtları, mesajlar olmasa hemen yeni ROM atarım sıkıntı olmaz. Şu An XPeria ROMu kullanıyorum. Diğer ROMun backupını aldım. Açabilecek bir yol bulsam tekrar Restore edecem ama açılmıyor :(

- - - Eklendi - - -

? Yardım

Üst Alt