Galaxy W i8150 Wonder Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konu size yardimci oldumu.?

• Kullanılan toplam oy
    3

Silinen Üye 596830

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Galaxy W i8150 Wonder Kullanıcılar Kulübü
Evet,bakıyorumda forumda bu iyi telefon için fazla bir konu yok.Bu başlık altında telefon ile ilgili problemlerinizi,sorularınızı sorabilirsiniz. Ben 3 aydır kullanıyorum.

biglife

Üye
merhaba ben de wonder kullanicisiyim bi kac tane sorum olcak.
bu telefona ics gelcek mi? s2ye gelmiş bu arada.
bide telefonun oyun performansını nasıl maximum seviyeye getirebilirim
bazıları overclock yap diyorda galiba o zaman garantisi bozuluyomus.
rami bosaltmak icin falan hangi programları onerirsiniz ve telefonun hafızasında yüklü oyunlar hafizasi dolldurdugu için ramden yer mi veya oyun performansını düşürür mü?

Silinen Üye 596830

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Samsungun işleri baya karışik sadece 2 tekefonu duyurdular daha ama bu icsye gecmez anlamina gelmez henuz net bi cevap yok. gelme ihtimali yüksek. Overclock falan yapmana gerek yok hıZi yeterde artar bile. Ben ram icin advanced task killer kullaniyorum. benim telefon hafizasi hemen hemen dolu su an en ufak bi kasma falan yok. K.b telefondan yaziyorum dogru duzgun yazamamis olabilirm :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Samsungun işleri baya karışik sadece 2 tekefonu duyurdular daha ama bu icsye gecmez anlamina gelmez henuz net bi cevap yok. gelme ihtimali yüksek. Overclock falan yapmana gerek yok hıZi yeterde artar bile. Ben ram icin advanced task killer kullaniyorum. benim telefon hafizasi hemen hemen dolu su an en ufak bi kasma falan yok. K.b telefondan yaziyorum dogru duzgun yazamamis olabilirm :)
samsung nexus s i de duyurdu ve ilk ona çıktı

Silinen Üye 596830

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zaten nexus direk ics olarak gelecekti. güncelleme bakimimdan duyurulan daha 2 telefon var.

ıro

Üye
arkadaşlar bişi soracağım bu galaxy wolder facebooka girerken aynı s 2 gibi mi giriyor yani facebooktayken 3 çizgi var ona tıklayınca alta inince masaüstü sitesi var s2 de.ona tıklayınca aynı bilgisayar gibi oluyor ekran yani facebooka aynı bilgisayarda girmiş gibi oluyorsun herşeyin yeri bilgisayardakiyle aynı.wolderda da bu özellik var mı acaba???acil yardım ederseniz çok sevinirim.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
konu takip +

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
arkadaşlar bişi soracağım bu galaxy wolder facebooka girerken aynı s 2 gibi mi giriyor yani facebooktayken 3 çizgi var ona tıklayınca alta inince masaüstü sitesi var s2 de.ona tıklayınca aynı bilgisayar gibi oluyor ekran yani facebooka aynı bilgisayarda girmiş gibi oluyorsun herşeyin yeri bilgisayardakiyle aynı.wolderda da bu özellik var mı acaba???acil yardım ederseniz çok sevinirim.

Operayı indir
Ayarlar-Gelişmiş-User Agent'i Desktop yap.
Operadan çık bir daha gir sonra
m.face e değil.
Www.face e gir.

bkyz

Üye
Wonder kullananlara birey sormak istiyorun avi mp4 gibi formatları benim wonder ile oynatamıyorun mx mobo rock v denemedigim program kalmadı ama turlu avi mp4 formatlarını oynatamıyorum sadece mkv ile flv yi oynatabildi cozumu bilen aynı sorunu yasayan varsa yazsın buradan...

????

isthacker7

isthacker7

Üye
arkadasm bir sorum olacak, facebooka gırerken sifremi kaydettm ve snra unuttum bunu telefonda nasil gorurum ? yani kayitli sifreleri nsl grcm. bi yardm edersen ii olur

sagopakajmer61

sagopakajmer61

Üye
Galaxy w kullanan arkadaşlar aranızda root yapan varmı? Var ise telefonda ne gibi yararları ve ne gibi zararları var.Dogrusu ben wonder'dan pek memnun değilim.Zaten millet 1.4ghz işlemciye kapılıp aldı ama flash player dışında htc wildfire s ile arasında bi fark göremedim.Hatta wildfire s daha stabil çalışıyor

ıro

Üye
arkadaşlar lütfen cevap verin tmm anlıyorum operayla oluyor ama dediğim şekilde s2de direk girince o 3 çizgiye tıklayınca masaüstü deyince hemen oluyo wolderde de direk girince oluyo mu aynı s2 gibi mi yani

tuna0

Üye
Galaxy w kullanan arkadaşlar aranızda root yapan varmı? Var ise telefonda ne gibi yararları ve ne gibi zararları var.Dogrusu ben wonder'dan pek memnun değilim.Zaten millet 1.4ghz işlemciye kapılıp aldı ama flash player dışında htc wildfire s ile arasında bi fark göremedim.Hatta wildfire s daha stabil çalışıyor

Dostum bu benim ilk android telefonum ve gayet memnunum hız açısından vs. Root işine de gelince yanlış okumadıysam telefonuna root edersen garanti kapsamı dışında kalıyor. Ama emin değilim biraz daha araştır istersen.

cCccevocCc

Üye
Benim galaxy w telefonum var ve telefonumu rootlamak istiyorum. Root dosyasini indirdim. Sd karta attim (bilgisayar uzerinden) telefonumu kapattim. Menu tusu guc tusu ve ses acma tuslarina bastim. İste gereken islemleri yaptim. Fakat ben istedigim zaman unroot yapmak istiyorum. Unroot dosyasini indirip de bilgisayar uzerinden yine telefonun sd karta atsam olur mu ? Yani ikisi ayni yerde bulunabilir mi telefonumu istedigim zaman root, unroot yapabilir miyim ?

Yazacaginiz yorumlar icin tesekkur ederim...

burak.tolga

burak.tolga

Üye
evet kardeşim nasıl root yapabiliyosak aynı şekilde unroot da yapabiliyoruz dediğin gibi

cCccevocCc

Üye
evet kardeşim nasıl root yapabiliyosak aynı şekilde unroot da yapabiliyoruz dediğin gibi

Yani iki dosyanin (root,unroot) birarada bulunmasinda sorun yok degil mi sadece orda menude secerken update.zip dedik mi root atar orda secerken unroot.zip i secersek de rootu kaldirir degilmi kardes 2 dosyada alt alta olur ??

esokmen

esokmen

Üye
Olur kardesim hic bir sikinti olmaz. Merak etme.

Üst Alt