samsung nexus s i de duyurdu ve ilk ona çıktıSamsungun işleri baya karışik sadece 2 tekefonu duyurdular daha ama bu icsye gecmez anlamina gelmez henuz net bi cevap yok. gelme ihtimali yüksek. Overclock falan yapmana gerek yok hıZi yeterde artar bile. Ben ram icin advanced task killer kullaniyorum. benim telefon hafizasi hemen hemen dolu su an en ufak bi kasma falan yok. K.b telefondan yaziyorum dogru duzgun yazamamis olabilirm![]()
samsung nexus s i de duyurdu ve ilk ona çıktı
ilk nexusa çıktı
arkadaşlar bişi soracağım bu galaxy wolder facebooka girerken aynı s 2 gibi mi giriyor yani facebooktayken 3 çizgi var ona tıklayınca alta inince masaüstü sitesi var s2 de.ona tıklayınca aynı bilgisayar gibi oluyor ekran yani facebooka aynı bilgisayarda girmiş gibi oluyorsun herşeyin yeri bilgisayardakiyle aynı.wolderda da bu özellik var mı acaba???acil yardım ederseniz çok sevinirim.
Galaxy w kullanan arkadaşlar aranızda root yapan varmı? Var ise telefonda ne gibi yararları ve ne gibi zararları var.Dogrusu ben wonder'dan pek memnun değilim.Zaten millet 1.4ghz işlemciye kapılıp aldı ama flash player dışında htc wildfire s ile arasında bi fark göremedim.Hatta wildfire s daha stabil çalışıyor
evet kardeşim nasıl root yapabiliyosak aynı şekilde unroot da yapabiliyoruz dediğin gibi
Olur kardesim hic bir sikinti olmaz. Merak etme.