Mücteba Üye hocam yeni rom kac saat sonra paylasirsin bide hocam bu romdan once greenpac 4.1.2 romu kullaniyordum o romda sd swap yaptim sonra baska roma gectim sdcart calismiyordu nasıl duzeltebilirim pcden veya telden acil yardiminiz gerek
hocam yeni rom kac saat sonra paylasirsin bide hocam bu romdan once greenpac 4.1.2 romu kullaniyordum o romda sd swap yaptim sonra baska roma gectim sdcart calismiyordu nasıl duzeltebilirim pcden veya telden acil yardiminiz gerek
tcfb Üye Konu Sahibi Bana Kalsa Bu Sabah Açıcaktım Fakat Sorunlar Oldu Düşündüğüm Gibi Olmadı Yarına Sarktı Yine . V1 de Çok Bişey Beklemeyin Bence
Bana Kalsa Bu Sabah Açıcaktım Fakat Sorunlar Oldu Düşündüğüm Gibi Olmadı Yarına Sarktı Yine . V1 de Çok Bişey Beklemeyin Bence
Neagf Üye mürteza16' Alıntı: antutuda 5419 aldi Genişletmek için tıkla ... AnTuTu puani önemli değil hocam. Sürekli degişen bir skor zaten...
mürteza16' Alıntı: antutuda 5419 aldi Genişletmek için tıkla ... AnTuTu puani önemli değil hocam. Sürekli degişen bir skor zaten...
tarık_07 Üye Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Ne yapmama gerekiyo?
Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Ne yapmama gerekiyo?
Zenji Üye tarık_07' Alıntı: Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Ne yapmama gerekiyo? Genişletmek için tıkla ... ben belkı ontane attım hicte gerek olmadibu karnelle şarj bayağa iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tarık_07' Alıntı: Arkadaşlar bende clockworkmod 6.0.4.4 yüklü ama advantec bölümünde fix permisson yok? Ne yapmama gerekiyo? Genişletmek için tıkla ... ben belkı ontane attım hicte gerek olmadibu karnelle şarj bayağa iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tarık_07 Üye batmaz2' Alıntı: ben belkı ontane attım hicte gerek olmadibu karnelle şarj bayağa iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yanlış alıntı yaptın dostum. :-)
batmaz2' Alıntı: ben belkı ontane attım hicte gerek olmadibu karnelle şarj bayağa iyi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Yanlış alıntı yaptın dostum. :-)
lavasoft95 Üye Arkadaşlar ben whatsappdan gelen sesli mesajları dinleyemiyorum yardımcı olur musunuz sesli mesajı almada sıkıntı yok dinlemede sıkıntı var
Arkadaşlar ben whatsappdan gelen sesli mesajları dinleyemiyorum yardımcı olur musunuz sesli mesajı almada sıkıntı yok dinlemede sıkıntı var
pers1759 Üye rom u yukledim ilk basta internete giremedim ama sonradan sorun cozuldu rom baya iyi su anlik tesekkurler
rom u yukledim ilk basta internete giremedim ama sonradan sorun cozuldu rom baya iyi su anlik tesekkurler