galaxy w i8150 de 5.1 kanal ses çıkışını açamıyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

one007

Üye
    Konu Sahibi
galaxy w i8150 de 5.1 kanal ses çıkışını açamıyorum...
Arkadaşlar müzik çalarda 5.1 kanal ses çıkışını açabilmek için ses efektlerinin kapalı olması gerekiyor şeklinde uyarı alıyorum fakat ses efektlerini kapatma seçeneği yok lütfen yardım...

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kulaklıkla çalışır öyle dene bide

bkurtulus

bkurtulus

Üye
Ben de açmayı beceremedim. kulaklığı takıyorum yine olmuyor.

PriZm

PriZm

Üye
eqolayzer in normal de olduğuna dikkat et.

61semih

61semih

Üye
kulaklık takılı olunca acması lazım ama bır halta yaramıyor muzık arka planda kalıyor ben begenmedım .acaba 5.1 ses sıstemındemı ıyı olur dedım telefonu 5.1 ses sıstemıme bagladı yıne aynı.tavsıye etmem yani

PriZm

PriZm

Üye
kulaklık takılı olunca acması lazım ama bır halta yaramıyor muzık arka planda kalıyor ben begenmedım .acaba 5.1 ses sıstemındemı ıyı olur dedım telefonu 5.1 ses sıstemıme bagladı yıne aynı.tavsıye etmem yani

evet.samsungun kendi android müzik çaları iyi ses vermiyor.TTPod kullanıyorum kat kat daha net bass sesi geliyor.

Lenneth

Üye

Aynen ha.

Bir de teli ilk aldigimda yanlislika acmisim diyorum bu ses niye berbat, kulaklik girisinde bir halt mi var diye sonradan caktim..

61semih

61semih

Üye
evet.samsungun kendi android müzik çaları iyi ses vermiyor.TTPod kullanıyorum kat kat daha net bass sesi geliyor.
hem fikir deilim winanptan tutta power a kadar 6 7 tane oynatıcı denedım tam versıyonları ıle hıcbırınden orjınal muzık calar kadar net ve yukses ses alamadım.daha once phılıps she 8500 de kullandım fark pek anlaşılmıyordu ama crevite ep630 kullanınca aradakı fark ortaya cıkıyor :oke:
hatırladıgım kadarıyla sızın bahsettıgınız programı denemedım o yuzden yorumum sızın kullandıgınız programa degıl yanlıs anlamayın:op:

PriZm

PriZm

Üye
gerçekten ama :D

Ttpod Hip-Hop Eqo + Voodoo Control + 5800 kulaklığı :ehe =Mis gibi :D

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
hallettim

Üst Alt