Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy w i8150 de 5.1 kanal ses çıkışını açamıyorum...
Sponsorlu Bağlantılar
one007
Üye
Konu Sahibi
galaxy w i8150 de 5.1 kanal ses çıkışını açamıyorum...
Arkadaşlar müzik çalarda 5.1 kanal ses çıkışını açabilmek için ses efektlerinin kapalı olması gerekiyor şeklinde uyarı alıyorum fakat ses efektlerini kapatma seçeneği yok lütfen yardım...
GuitaristBoy
Üye
kulaklıkla çalışır öyle dene bide
bkurtulus
Üye
Ben de açmayı beceremedim. kulaklığı takıyorum yine olmuyor.
PriZm
Üye
eqolayzer in normal de olduğuna dikkat et.
61semih
Üye
kulaklık takılı olunca acması lazım ama bır halta yaramıyor muzık arka planda kalıyor ben begenmedım .acaba 5.1 ses sıstemındemı ıyı olur dedım telefonu 5.1 ses sıstemıme bagladı yıne aynı.tavsıye etmem yani
kulaklık takılı olunca acması lazım ama bır halta yaramıyor muzık arka planda kalıyor ben begenmedım .acaba 5.1 ses sıstemındemı ıyı olur dedım telefonu 5.1 ses sıstemıme bagladı yıne aynı.tavsıye etmem yani
hem fikir deilim winanptan tutta power a kadar 6 7 tane oynatıcı denedım tam versıyonları ıle hıcbırınden orjınal muzık calar kadar net ve yukses ses alamadım.daha once phılıps she 8500 de kullandım fark pek anlaşılmıyordu ama crevite ep630 kullanınca aradakı fark ortaya cıkıyor
hatırladıgım kadarıyla sızın bahsettıgınız programı denemedım o yuzden yorumum sızın kullandıgınız programa degıl yanlıs anlamayın
PriZm
Üye
gerçekten ama
Ttpod Hip-Hop Eqo + Voodoo Control + 5800 kulaklığı =Mis gibi