Galaxy W i8150 Batarya&Şarj ve CustomRomdaki Sorunlar (Yardımcı Olabilir misiniz ?)

Emirbaba

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W i8150 Batarya&Şarj ve CustomRomdaki Sorunlar (Yardımcı Olabilir misiniz ?)
Şu Konuyada Aynı Soruyu Yazdım. Birde Burdan Yardım Almak İstiyorum. bana Yardımcı Olabilirseniz Çok Teşekkür Ediyorum. Konuya Yazdığımı Alıntılayarak Yazacağım. Bilgisi Olanlar Bana Yardım Edebilirse Minnettar Kalıırm.

maxicep.com/samsung-android-rom/galaxy-w-android-4-0-4-cyanogenmod-9-rom-final-06-06-2013-a-776485.html

Sorunum Bu Yazdıklarımdan İbaret. Yardımcı Olabilecek Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ediyorum. Allah Razı Olsun...

-Emre

Üye
Kusura bakma sonuna kadar okuyamadım ama özet bir cevap vereyim. 1. Si cwm kurun. Orjinal roma döndüğünüz için advanced bölümü recoveryde yok. Cwm kurduktan sonra advanced /wipe battery stats seçin. Büyü ihtimalle düzelir. (battery stats rom toolboxla da silinir ama root gerektirir. Cm9 kuracaksaniz direk cwm kurun oradan yapın)

- - - Eklendi - - -

Bir de şunu gördüm, gapps kurmamissiniz bu yüzden play store yok

Hocam telefoncudan 15 lira falan pil aldım demişsiniz orjinal pilinizle aynı olamaz yan sanayiler zaten yarida %20 falan olmadan kapanyo

Tamern95

Üye
1. Sorun birebir bendede var telefon şarjı %10 bile değil. Bende orjinale dönmeye karar verdim. Dün ilk kez rom attım ondada telefon açılmıyor şarjsızlıktan