Galaxy W GT-I8150 Android 4.1 AOKP Jely Bean Rom

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W GT-I8150 Android 4.1 AOKP Jely Bean Rom
Galaxy W için aokp ics çalışmaları uzun zamandır güncelliğini kaybettiği için forumda paylaşmamıştım.Anccak sonunda beklene aokp jely bean romu geldi.Galaxy W için jely bean henüz günlük kullanıma uygun olmasada jely bean çalışmalarını bir üst seviyeye taşıyan bir rom olması nedeniyle paylaşmak istedim.

Çalışanlar:
Ses
Arama ve mesajlaşma
GPS
Pusula
Yakınlık Sensörü
Wifi
Bluetooth
USB Depolama
Donanımsal video oynatma(Artık mx player gerekmiyor)
Fotoğraf Çekme

Çalışmayanlar:
FM radio
USB Tethering
Wifi Modem Özelliği
Video Çekme
HD video oynatma(Görüntüde titreme gibi bazı sorunlar)

Yükleme Talimatları:
1)
linkteki romu indirin sdcardınıza atın.
2) linkteki gapps dostasını indirin ve sdcardınıza atın.
3)Bütün kullanıcı datalarınızı yedekleyin ve wipe işlemlerini yapın.
4)Romu ve gapps dosyasını sırasıyla "cwm recovery kullanarak" flashlayın.
5)Telefonuzu yeniden başlatın.İlk açılış birkaç dakika sürebilir.

Not:Romu henüz kendi test etme fırsatım olmadı kamera çalışan bir jely bean romunun iyi olacağını düşündüğüm için ekledim.Görsel ekleyemiyorum romu test etme fırsatı yakaladığım zaman görselleri konuya ekleyeceğim.

Kaynak:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben pacman romu kullandım aşağı yukarı ikiside aynıdır ama inanın 4.1 jb icsden hızlı ben pacmande hiç takılam yaşamdım rom okadar hızlıki şu anki cm9dan hızlı zaten romda takılma denen bişey yok tereyağ gibi kayıyo denildiği gibi arconun bir an önce jbyi geliştirmeye başlaması lazım bu arada pacman romdada kamera çalışmıyo bu iyi olmuş :D :tşk:

KELGER

KELGER

Üye
adam gibi herşey çalışan bir rom çıkarmadılar , android 2.3.6 da takılıp kaldık

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cm9 da herşey çalışıyor zaten

Ali58_58

Ali58_58

Üye
vay arkadaş cm9 önce videoya çekip bide backup vermediğimiz kaldı rom kesinlikle güzel stock roma döndüm beta 3 e kadar ama o kadar yavaş ve internette gezinme berbat olduğu için erinmedim hemen dosyaları telefona atıp cm9 geçtim :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
cm9 cm10 aokp romları falan kullandıktan sonra stock rom insanı çıldırtır zaten :D

germir

germir

Üye
yüklemeden sisteme girişte sorun var gibi ön yükleme de kalıyo sürekli

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
germir

germir

Üye
Ne dediğinizi anlayamadım.Önyükleme diye birşey yok bir defa onu nereden çıkardınız?

recovery yükleme bittikten sonra at kafasıyla dönen çarklar varya onu demek istedim sisteme geçiş yapmıyor 1 saattir dönüyor çarklar

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
ek bilgi olarak sim kartınızda pin kodunu devre dışı bırakın yoksa ilk açılışta sisteme geçiş yapamazsınız

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bilgilendirme için teşekkürler.Arkadaşlar şu sıralar biraz yoğunum romu deneyemiyorum bu yüzden görüş ve çözümlemeleriniz herkes için faydalı olacaktır.

Kerim.

Kerim.

Üye
Video cekme olsaydi iyiydi:zzz:.neyse tesekkurler konu icin:)

- - - Eklendi - - -

Wipe data /wipe cache /wipe dalvik /wipe battery /format system /format cache /fix permissions islemlerini yapmiyormuyuz?

Kerim.

Kerim.

Üye
???

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
evet yapmanız gerekli

Kerim.336

Üye
4.1de hakkaten baya gelisme var.tavsiye ederim.deneyin romu:) konu için teşekkürler:)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar herşey çalışan 4.1 geldi sonunda çok ufak eksiklikler var cm10 konusuna bakmanızı tavsiye ederim ;)

ipohone42

Üye
bu ror u htc hd2 ye yükledim dili türkce yaptım fakat bazı seyleri hala ingilizce acaba yapa gibi bisey varmı...

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bu rom galaxy w için.Burası htc konusu yada forumu bile değil.Orada sorun.

BeatsBox

BeatsBox

Üye
wifi modem özeliği çalışan bide kmera hic rom yok nerdeyse bilen varsa sölesin :ağlarım:

Üst Alt