GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

fayn88

fayn88

Üye
Arka kamera cok iyi on calismiyor bellek 361 den 346 ya dusmus simdilik bunlar

ibrahimoh

Üye
anladığım kadarıyla 3.x kernel çözülmüş sadece ön kamera çalışmıyor. Deneyen arkadaşlar sizce cm9 rc5 mi yoksa cm 10 alpha 5 mi?

fayn88

fayn88

Üye
bence cm 10 daha iyi çünkü kaymak gibi:oke:

spazmol

spazmol

Üye
internet hızlı olmasına rağmen çok yavaş iniyor bi inse test edeceğim hemen :D

esokmen

esokmen

Üye
KArdeşim gözlemlerinizi bekliyorum

- - - Eklendi - - -

ona göre bende yükleyeceğim

spazmol

spazmol

Üye
tam inmemiş :D

alprnx

alprnx

Üye
evet cm9 rc5 + 3.x yoon kernelmi yoksa cm10 alpha 5 mi ___???

spazmol

spazmol

Üye
yok tam inmememis tekrar indiriyorum cm9u bi daha kurdum :D

- - - Eklendi - - -

buyuk ihtimalle yarina aksar

oparlayan

oparlayan

Üye
su anlık bi sorun yak ama I/O scheduler ROW eklenmiş default olarak.. bu ROW nasıl bişe oluyor bilen anlayan biri yazsın lütfen..
build 5i yükledim gercekten kaymak gibi.. hız olarak baya fark var

ibrahimoh

Üye
cm9 rc5 den geçmeye değer mi arkadaşlar? Stabil mi sizce tam olarak geçmeli miyim sizce

cool_eagle

Üye
Yarın ilk isim bu rom a geçmek

isousluer

isousluer

Üye
Alpha 5'i kurdum.

Ön kamera çalışmıyor. Normal kamera ile fotoğraf çekildiği an ekran yeşilleniyor ama hemen düzeliyor ardından. Panoramik fotoğraf çekiminde ekran bozuluyor. Kamera çekimi de kalitesiz mi yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum.

Ayrıca baya hızlanmış diyebilirim cm10. Fakat bana cm9 daha stabil geldiği için tekrar cm9'a döndüm.

cool_eagle

Üye
Alpha 5'i kurdum.

Ön kamera çalışmıyor. Normal kamera ile fotoğraf çekildiği an ekran yeşilleniyor ama hemen düzeliyor ardından. Panoramik fotoğraf çekiminde ekran bozuluyor. Kamera çekimi de kalitesiz mi yoksa bana mı öyle geldi bilemiyorum.

Ayrıca baya hızlanmış diyebilirim cm10. Fakat bana cm9 daha stabil geldiği için tekrar cm9'a döndüm.

Changelog da bu sorunlar zaten belirtilmiş. Kernel 3.0 da ön kamera sorunlu olduğu için şimdilik devre dışı bırakıldı.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Arkadaşlar şimdi kuranlar var aranızda cm9 ile cm10 karşılaştırırsak hangisi daha hızlı geldi ?
ve ayrıca yoon kernel 1 haftaya cm10 için yeni kernel gelir ve zaten kamera çözüldüğüne göre en baba 2 haftaya ön kamera + diğer sorunlarda giderilir gibi geliyor 2 hafta olmazda 3 hafta olur baya yol katedilmiş zaten gerçekten tebrik etmek lazım.

Benim görüşüm sadece bu denemedim ama ; tam sorunlar giderildiğinde kurmak en mantıklısı :)

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu romu kurmayın ne kadar jellybean ce cm10 desteği ile çok hızlı olmasına karşın hataları sizi çileden çıkartabilir oyun ortasında oyun kendini kaptabilir saçma hatalarla karşılaşabilirsiniz ama beta sürüm kullanmaya değer

Dejavuex

Dejavuex

Üye
bu romu kurmayın ne kadar jellybean ce cm10 desteği ile çok hızlı olmasına karşın hataları sizi çileden çıkartabilir oyun ortasında oyun kendini kaptabilir saçma hatalarla karşılaşabilirsiniz ama beta sürüm kullanmaya değer

Zaten Alpa boyle ise Beta surumu gercekten kullanilabilir bir hal alacagindan eminim

Kerim.

Kerim.

Üye
alpha 5 cıktı.buyrun link.kernel 3e gecilmis

potdehid

Üye
Kararlı sürümden tek eksiği ön kamera şu an. cm9da elde edemeyeceğiniz kadar iyi bir performansla çalışıyor(kaymak gibi :D ). Arka kamera gayet iyi, bende hiçbir sorun çıkarmıyor ve kalitesi de normal kameradan farklı gelmedi.

spazmol

spazmol

Üye
ön kamerayı dert ediyorsunuzda hanginiz ön kamerayı kullanıyorsunuz :D

Üst Alt