GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

knight97

knight97

Üye
arkadaşlar bu linkte ne denmek isteniyor?
Bunlar cm9un ve cm10un uzerinde bulunan stock(orjinal)
Kernellerini bulunduran bi link. Eger baska kernel yukleyip begenmediyseniz bu linkteki uyumlu kerneli indiriip ayni sekilde geri yukleyebilirsiniz.

hakan572123

Üye
of gelemedi gitti yeni sürüm

Kerim.

Kerim.

Üye
ya of buna devam etmesin artik arco.bunun yerine cm10.1e ugrassin.

kubiilay

Üye
Beyler bu roomu yukledim ama flash player yok butun flash player apklerini kurdum ama sonuc yok. Yardim edin lutfen

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Androidden flash player desteği daha jely bean çıkmadan kalktı.Boşuna flash player aramayın ve burada flash player sorusu sormayın.

Kerim.

Kerim.

Üye
arkadaslar ben arcoya mesaj atiyorum.bana birisi sunu ingizilizce cevirebilir mi?:
Cm10a devam etmeyip cm10.1 ile ugrassaniz?

BySkeleton

Üye
Bende şuan 4.1.2 cyonagenmod yüklü (Galaxy W) her şeyden memnunum fakat. Orj. Menüsünde simgelerin yerini değiştiremiyorum bu yüzden go launcher kullaniyorum performansida etkiliyor tabi. Orj. Temada bu sorunu nasıl çözebilirim? + Görev Yöneticisi yok + en önemli sorunum File Manager 'e girdigimde hafiza karti dosyalari cikmiyor. External SD dosyasi yok fakat pcye takinca cikiyor ve apolloda sd karttaki muzikler gozukuyor fakat file managerde yok bu dosyalar. Yardimci olursaniz sevinirim

Kerim.

Kerim.

Üye
Bende şuan 4.1.2 cyonagenmod yüklü (Galaxy W) her şeyden memnunum fakat. Orj. Menüsünde simgelerin yerini değiştiremiyorum bu yüzden go launcher kullaniyorum performansida etkiliyor tabi. Orj. Temada bu sorunu nasıl çözebilirim? + Görev Yöneticisi yok + en önemli sorunum File Manager 'e girdigimde hafiza karti dosyalari cikmiyor. External SD dosyasi yok fakat pcye takinca cikiyor ve apolloda sd karttaki muzikler gozukuyor fakat file managerde yok bu dosyalar. Yardimci olursaniz sevinirim
mnt/ext. Bolumunde sd kartin:)

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bunların hiçbirisi gerçek sorunlar değil sadece kullanmayı bilmiyorsunuz.Cm romlarında menüyü düzenleyemezsiniz otomatik olarak alfabetik sıraya göre yerleşir.Cm10da hafıza kartı ve telefon hafızası storage/sdcard0 ve storage/sdcard1 altında.Cm9da ise mnt/sdcard ve mnt/external_sdcard altında yer alıyor.

BySkeleton

Üye
Yaptim çok tesekkurler :) peki simdi bu rom yukluyken telefona nasil format atabilirim?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Format atmaktan kastınız romu orjinal ayarlarına çevirmekse cwm recovery girin ve wipe data/factory reset seçin yeniden başlatın yeter.Eğer orjinal roma dönmek istiyorsanız konu altında anlatım var.

BySkeleton

Üye
Her sey icin cok tesekkurler artik hicbir sorunum kalmadi :)

- - - Eklendi - - -

Romdaki sabit programlari nasil kaldirabilirim örn. Torch, File Manager

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Cm9 romu oyun için daha iyi.Cm10 ve m10 tabanlı romlar henüz stabil değil.

Fatih Enes

Fatih Enes

Üye
Şuana kadar 4 Rom denedim. En iyisi bu rom. Herkese tavsiye ederim bu Rom'u ...

Üst Alt