Galaxy s çok ayrı bişey hocam ne yaptınız ya.İslemci gpu ekran tipi boyutu anakart kamera hersey farklı.Ortak tek yanları samsung galaxy serisi olmaları ve android kullanmaları.Galaxy w ile benzer olan galaxy s+ ve onun için olan bütün herşeyde ya yine arco nun çalışması yada arconun galaxy w çalışmasından port.Yani galaxy s+ içinde arco çalışıyor.Yeni kernel ve romlar sadece galaxy w için değil aynı zamanda s+ ve benzer donanımı kullanan exhibit II galaxy vibrant gibi telefonlar içinde arco nun çalışmalarıyla mümkün oluyor.Githubda arrisieve diye geçen cihaz galaxy w değil s+ Ancora yazan cihaz sadece galaxy w zaten ancora arisieve gibi kod adları ile belirtilmeyen şeylerde ikisi için ortak olan fark göstermeyen çalışmalar
- - - Eklendi - - -
Zateb Galaxy s ile benzerlik olsa donanım olarak simdiye kadar cm10 stabil bile olurdu.
- - - Eklendi - - -
Cm romlarının hepsi multilang özelliğindedir.Bilinen birçok dünya dilini destekler.TÜRKÇE DAHİL.
5900 ü geçemedim iyi almışın kernel 3 mu yoksa 2,6 yımı yukleyıp aldın bu sonucu senAntutu dan 6450 puan aldım sizce iyi mi?
işte o senin dediğin yok apply update from sdcard a giriyorum ordaki bütün dosyalara aktım hiç birinde yok daha nereye bakayımapply update from sd carddan sonra işte external sdkart (yani hafıza kartı) hafıza kartına romu attıysan apply updatefromsdcard sonra tam hatırlamıyorum bilme bişey external sd card burayada gir zaten telefonun romu görür ordanda romu ve gappsı yükle
orjinal rom yükleyemiyorum ki odin ''odin mode check plcatform verification'' da kalıyor ilerlemiyor ilerlese yükliycek te yüklemiyo işte orda kalıyoali hocam arkadaşın sorunu cwm yüklememiş.
- - - Eklendi - - -
Hakan önce bir orjinal rom yüklemeyi dene odin ile şuan telefonunda bişeyler karışmış anlaşılan.Eğer orjinal rom yükledikten sonra tekrar cwm atmayı dene.Birde mesaj kutun dolmuş.Özelden yazamıyorum burdan yazdım o yüzden.
> StartThread Detected : 0orjinal rom yükleyemiyorum ki odin ''odin mode check plcatform verification'' da kalıyor ilerlemiyor ilerlese yükliycek te yüklemiyo işte orda kalıyo
- - - Eklendi - - -
telefonum çalışıyo fakat samsung galaxy wonder cyanogenmod ekranı geldikten sonra açık durumda siyah ekran oluyo 30 - 40 sn sonrada geri tuşu ve menü tuşunun ışuıkları yanıyo ama gerisi gelmiyo sadece recovery moddan hafıza kartını görebilsem cyanogenmodu yüklycem sorunum hallolcak
- - - Eklendi - - -sorunum çözüldü teşekkürler