GALAXY W GT-I8150 Android 4.1.2 JelyBean CyanogenMod 10(Alpha6 - 17 Şubat 2013)

Sponsorlu Bağlantılar

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaslar romu yukledim ve cok memnunum sadece tek
bir sorunum var telin internet datsi calismiyor turkcelle de gorustum onlarin soyledigi ayari kaydetmiyor tel bu problemi nasil cozeeim bilen var mi acaba

-Emre

-Emre

Üye
apn Turkey isimli uygulamayı deneyin =). ya da elle yapmayi

basatoguz

basatoguz

Üye
Buldum arkadaslar ucak modu ac kapa duzeliyor ;)

Kerim.

Kerim.

Üye
3x kerneli nasil kurcaz?

ahmetsuha525000

Üye
Galaxy s çok ayrı bişey hocam ne yaptınız ya.İslemci gpu ekran tipi boyutu anakart kamera hersey farklı.Ortak tek yanları samsung galaxy serisi olmaları ve android kullanmaları.Galaxy w ile benzer olan galaxy s+ ve onun için olan bütün herşeyde ya yine arco nun çalışması yada arconun galaxy w çalışmasından port.Yani galaxy s+ içinde arco çalışıyor.Yeni kernel ve romlar sadece galaxy w için değil aynı zamanda s+ ve benzer donanımı kullanan exhibit II galaxy vibrant gibi telefonlar içinde arco nun çalışmalarıyla mümkün oluyor.Githubda arrisieve diye geçen cihaz galaxy w değil s+ Ancora yazan cihaz sadece galaxy w zaten ancora arisieve gibi kod adları ile belirtilmeyen şeylerde ikisi için ortak olan fark göstermeyen çalışmalar

- - - Eklendi - - -

Zateb Galaxy s ile benzerlik olsa donanım olarak simdiye kadar cm10 stabil bile olurdu.

- - - Eklendi - - -

Cm romlarının hepsi multilang özelliğindedir.Bilinen birçok dünya dilini destekler.TÜRKÇE DAHİL.

Resimlerde ingilizceydide o yuzden sordum tesekkurler

Ali58_58

Ali58_58

Üye
apply update from sd carddan sonra işte external sdkart (yani hafıza kartı) hafıza kartına romu attıysan apply updatefromsdcard sonra tam hatırlamıyorum bilme bişey external sd card burayada gir zaten telefonun romu görür ordanda romu ve gappsı yükle

serhan190754

Üye
Antutu dan 6450 puan aldım sizce iyi mi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hiçbirşey benckhmark puanlarıyla belirlenmez.Benckhmark testi her zaman gerçeği yansıtmaz.8000 puan aldırsanız dahi tele telefonun kapasitesi aynıdır.Mali gpu için olan oyunu açmaya yetmez.Telefonunuzu bu kadar zorlamayın işlemcisi falan yanınca garantiyle uğraşırsınız nasıl garanti kapsamında tamir ettirebilirim diye

hakan572123

Üye
apply update from sd carddan sonra işte external sdkart (yani hafıza kartı) hafıza kartına romu attıysan apply updatefromsdcard sonra tam hatırlamıyorum bilme bişey external sd card burayada gir zaten telefonun romu görür ordanda romu ve gappsı yükle
işte o senin dediğin yok apply update from sdcard a giriyorum ordaki bütün dosyalara aktım hiç birinde yok daha nereye bakayım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ali hocam arkadaşın sorunu cwm yüklememiş.

- - - Eklendi - - -

Hakan önce bir orjinal rom yüklemeyi dene odin ile şuan telefonunda bişeyler karışmış anlaşılan.Eğer orjinal rom yükledikten sonra tekrar cwm atmayı dene.Birde mesaj kutun dolmuş.Özelden yazamıyorum burdan yazdım o yüzden.

hakan572123

Üye
ali hocam arkadaşın sorunu cwm yüklememiş.

- - - Eklendi - - -

Hakan önce bir orjinal rom yüklemeyi dene odin ile şuan telefonunda bişeyler karışmış anlaşılan.Eğer orjinal rom yükledikten sonra tekrar cwm atmayı dene.Birde mesaj kutun dolmuş.Özelden yazamıyorum burdan yazdım o yüzden.
orjinal rom yükleyemiyorum ki odin ''odin mode check plcatform verification'' da kalıyor ilerlemiyor ilerlese yükliycek te yüklemiyo işte orda kalıyo

- - - Eklendi - - -

telefonum çalışıyo fakat samsung galaxy wonder cyanogenmod ekranı geldikten sonra açık durumda siyah ekran oluyo 30 - 40 sn sonrada geri tuşu ve menü tuşunun ışuıkları yanıyo ama gerisi gelmiyo sadece recovery moddan hafıza kartını görebilsem cyanogenmodu yüklycem sorunum hallolcak

- - - Eklendi - - -

Download Start...
<0> Create File...
<1> StartThread Detected : 1
<2> StartThread Detected : 0
<3> StartThread Detected : 0
<4> StartThread Detected : 0
<5> StartThread Detected : 0
<6> StartThread Detected : 0
<7> StartThread Detected : 0
<8> StartThread Detected : 0
<1> setup connection...
<1> odin mode.. check plcatform verification.
<1> VerifyPlatform:V0, P0,R0
<1> START!!!
<1> set download environment.
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> big partition size!!
<1> amss.mbn download.. normalde şöyle olması lazım ama bende <1> odin mode.. check plcatform verification. de kalıyo diğerleri çıkmıyo

- - - Eklendi - - -

içinde boot phone pda csc dosyalarıda olan rom yüklesem olurmu acaba olursa içinde bu dosyalar olan rom önerirmisiniz?

- - - Eklendi - - -

şuanda oluyo galiba

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaşlae merhaba benim sorunum bu romu yükledim ve kurumsal maillerimi açamıyorum senkronize oluyor birazdan mailler yüklenecek diyor fakat bağlantı olmuyor orjinal romda sıkıntı yaşamıyordum yardım edebilir misiniz aynı durum hotmail içinde geçerli gmail yada yandex de bi problem olmuyor

serhan190754

Üye
Arkadaşlar kaç gündür kullanıyorum bir sorun yok ama bugün şebeke sorunu çıktı ortaya. Mesajlar gitmiyor bazen gelmiyor. Bi şebeke gidip bi geliyor şu zamana kadar olmadı. iki kere oldu şuan yok ama bazılarının mesajları gelmemiş. Sorun ne acaba ? Bu arada operatör Turkcell.

potdehid

Üye
Yeni gapps paket linki konuya eklenebilir mi acaba?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar cm10 oldukça sorunlu olduğu için kullanmayın diyorum hala kullanmaya inat ediyorsunuz.Çözümler için yeni sürümü bekleyin.

serhan190754

Üye
Sadık hocam hangisini kullanmamızı önerirsiniz? Cm9 nightly falan diyorlar o nasıl bir şey peki?

hakan572123

Üye
orjinal rom yükleyemiyorum ki odin ''odin mode check plcatform verification'' da kalıyor ilerlemiyor ilerlese yükliycek te yüklemiyo işte orda kalıyo

- - - Eklendi - - -

telefonum çalışıyo fakat samsung galaxy wonder cyanogenmod ekranı geldikten sonra açık durumda siyah ekran oluyo 30 - 40 sn sonrada geri tuşu ve menü tuşunun ışuıkları yanıyo ama gerisi gelmiyo sadece recovery moddan hafıza kartını görebilsem cyanogenmodu yüklycem sorunum hallolcak

- - - Eklendi - - -sorunum çözüldü teşekkürler

basatoguz

basatoguz

Üye
Arkadaşlar merhaba benim sorunum bu romu yükledim ve kurumsal maillerimi açamıyorum senkronize oluyor birazdan mailler yüklenecek diyor fakat bağlantı olmuyor orjinal romda sıkıntı yaşamıyordum yardım edebilir misiniz aynı durum hotmail içinde geçerli gmail yada yandex de bi problem olmuyor

Yardım edebilecek yok mudur.......

hakan572123

Üye
arkadaşlar bu linkte ne denmek isteniyor?

Üst Alt