Saol kardes denedim zaten onla yukledim oldu. Telefon firtina yine gule gule cingırbırd )) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama ) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.
yapacak tek bişe kaldı xistance arkadaşımızı xda da ikna etmek ayrıca cm10.1çıkması şuanlık çok erken çünkü daha adreno sürücüleri doğru düzgün çalışmıyor ilk önce buna çözüm bulmaları lazım yoksa cm10 ve 10.1 de oyun işini unutun hadi geçtik onu diğer geliştiriciler toplanıp biraz arcoya yardım etseler bu kadar uzun sürmezdi çıkması qualcomm ' da baskı yapmamız lazım yeni sürücü çıkartmak zorundalar
Saol kardes denedim zaten onla yukledim oldu. Telefon firtina yine gule gule cingırbırd )) sadece goruntulu arama yok kamera da calisiyor 3.0 kernelde hemde. Baslikta 2.6 da sadece calisiyo yaziyo ama ) su sarji da az yese iyi olacak ttesekkurler maxicep.
Gule gule kullan kardesim. Konuyu acan arkadas s3 alinca buralarda pek takilmiyo o yuzden bilgiler pek guncel olmuyo :-) link yenileniyo o kadar. Sarj olayi biraz sknti ama gunluk kullanimda 15 saat civari gidiyo o da yetiyo zaten. Yatarken tak sarja sabah cikar sonra yatana kadar kullan :-D
Gule gule kullan kardesim. Konuyu acan arkadas s3 alinca buralarda pek takilmiyo o yuzden bilgiler pek guncel olmuyo :-) link yenileniyo o kadar. Sarj olayi biraz sknti ama gunluk kullanimda 15 saat civari gidiyo o da yetiyo zaten. Yatarken tak sarja sabah cikar sonra yatana kadar kullan :-D
beyler xistance şunu söyledi "Soyle o arkadaslarina bana mesaj atip durmasinlar. Hicbirine cevap vermiyecem. Maxicep'e de gelmiyorum. Baktim, ilk defa XDA'den daha kotu bir forum gordum." forumumuz kötüymüş mesaj atmayın şuna dahada fazla havalanmasın ygs den sonra ben uğraşcam rom üzerinde
gitsin yabancıya hizmet etsin adam yerine koyuluyor demekki orda benim zamanım olsaydı cm10 ile uğraşabilirdim ama öyle bir zmanda android telefon aldımki pf
ben s3 un 4.2.1 test romunu port ediyordum hersey guzel gidiyordu yarisi bittiydi romun mal gibi stock romda hafiza karti durduk yere sifirlandi hem cm10.1 ide beklemezdik
ben s3 un 4.2.1 test romunu port ediyordum hersey guzel gidiyordu yarisi bittiydi romun mal gibi stock romda hafiza karti durduk yere sifirlandi hem cm10.1 ide beklemezdik
ArkDaslar bu spirit radyo calisiyo super hemde ancak kapatmak cok sıkintili butun yontemleri denedim kapT diyince tel kapaniyo aciliyo bunun bi yolu varmi yoksa herkezde boyle ariza veriyormu?