sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Why you'r (and your crew) still working with cm10, while there's cm10.1? (jb 4.2.1)
Parantez içindekilerini istersen yaz opsiyonel
Aslında doğru bir çeviri ama sanki biraz kaba bir uslup gibi
- - - Eklendi - - -
Ali hocam benim bildiğim kadarıyla zaten şuan arconun işi gücü 3.0.x kerneliyle uğraşmak.O tamamlanmadan cm10.1de olmaz.Bence acele etmemekte yarar var.
O zaman yazmiyim dedigin gibi kernel olayini dusunmemistimCould you break cm10 development for you can interest more at cm10.1 development? Şeklinde çevrilebilir.Ama arco şuan ne cm9 nede cm10 ile ilgilenmiyor.Bütün uğraşları yeni kerneli hazır edebilmek üzerine.Ve yeni kernel tamamlanmadan cm10.1 imkansız.Ayrıca arco bildiğim kadarıyla özel mesajları engellemişti ve konulardaki her mesajıda takip etmiyor.Bunu yazmanız durumunda diğe üyelerden geliştiriciyi zorlama yada üstüne gitme sadece sabırlı ol ve bekle gibi tepkiler alabilirsiniz.
kerim sen bana ö.m at ben xda dan arco ya yazarım.
Cm ekibi galaxy w yu resmi destek listesine almadı.Aslında arco cyanogenmod htc tattoo ve wildfire s geliştiricisi.Cm ekib üyelerinde ismi geçiyor.Ama bu telefonlar için zaten cm stabil olduğu için ve şuan galaxy w kullandığı için galaxy w ile ilgileniyor.Ayrıca cmde işler öyle yürümüyor.Bir telefon için bir yada iki kişi bir ekib oluşturuyor ve sadece o ekib o telefonla ilgileniyor.Yani galaxy w resmi destek listesinde bile olsa en fazla cm ekibinden birisi daha arcoya yardımcı olmak için onunla ekib kurar.Çalışmalar birçok resmi desteğe sahip cyanogen telleri ile aynı hızda gidiyor pek yavaş değil yani.Onların desteğinin daha hızlı geliyor olmasının tek sebebi geliştiricilerin sayısı.
ekstra kernel yükleyemezsin sadece alpha 2 ve altı için kernel yüklenebiliyorOyun performansı için en iyi kernel hangisi sizce 3.0 Kernel i yükledim ekstra hangi kerneli yükleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?