hakan572123
Üye
hayır resmi olarak almadık biliyorum 4.2 zaten cm 10.1 oluyo bm desteği aldık ama unnofical olarak yani bizim romla genelde arco ve ivendor ilgileniyo ama resmi olsaydı s2 felan romumuz bu kadar gecikmezdi yani resmi listeye girmek aslında romun daha hızlanacağı bide ota ile kuracağımız anlamına gelir sadece bilmiyorum xda'da böyle bir haber yok olmadığı için resmi destek almıyacağımız anlamına gelir şu anlık zaten geçmiş yorumlardada açıkladık neyse gönül ister tabi resmi cm desteği almak ama hayırlısı 10.1 çıktığı zaman görürüz almışmı'almamışmıGalaxy W Cyanogen resmi sürüm listesine mi alindi?
Ben konusunu acmistim bunun kardes ama sadece bi haberden ibaret sanirim ama eger oyleyse on numara
Ben bugün son sürümü yükledim Kernel 2,6 olanını ama data verisi alamıyorum APN leri otomatik almıyor elle giriyorum olmuyor. WİFİ de problem yok ama data verisi alamıyorum. Bu problemi nasıl aşabilirim. Acil yardım lütfen
Arkadaşlar data bağlantısı kurulmuyor bu problemi yaşayan var mı. Kernel 2,6 versiyonlusunu yükledim. Gördüğüm kadarı ile sadece data verisi almada problem var. APN leri elle de giremiyorum kayıt et dememe rağmen kayıt etmiyor. APN programları yüklüyorum çalışmıyor. Acil yardım lütfen
ALPHA 3 ü yükledim kernel 2,6 olanı ama data verisi alamaıyorum. APN otomatik olmuyor elle girilmiyor program yardımı da kabul etmiyor. Bu problemle karşılaşan var mı arkadaşlar. Çözümü var mı acil yardım
Bende pc görüyo ama dosya transferi yapamıyo alpha 3 te dosya transferi konusunda sorun var alpha 2 kullanmanızı öneririmYa arkadaşlar telefonu pc bağlatisinda sikinti yaşayan varmi bi türlü telefonu taniyamadi pc görmüyo dosya transferi yapamiyo usb yiğin bellek konumu reset yapiyo kendince
Cm 10 cm9 dan cok hizli hic kasmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?