sadikbircan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yap Recovery'den büyük ihtimalle düzelir. Bana da benzer bir hata oluştu SS alınca göstermiyordu bu işlemleri yapınca düzeldi
bir de videoları açmama sorunu çıkınca tekrar yükledim romu dün şu an fotoğraflarda sorun yok ancak bilgisayarımda bulunun filmleri mp4 formatında çoğu telefona atıyorum video hatası deyip açmıyor ? Aynı şekilde flv dosyaları da geçerli açılmıyor. Flash player 11 yükledim dün ama şimdi de videoları izleyemiyorum. ICS' ye döneyim tekrar dedim bu sefer de ICS' e geçmedi.
Ayrıca JB Romunda götüntülü görüşme çalışmıyor mu ? Bir türlü görüşme yapamadım.
Kaldırcam sonunda cm10 u zaten.Beta sürüm çıkana kadarda paylaşmıcam.Daha alpha sürüm bu günlük kullanıma uygun değil dedikçe su sorunu nasıl cozerim mesajları geliyor.Hele bir beta sürüme geçsin sonra kullanırsınız.Ben bu konuyu hemen yükleyin diye açmadım konuyu takip edin arada deneyin yeni sürümleri sorunsz bir sürüm yakalayıncada kullanın.
aynen sadık hocam bence ocak ayında olur gibi zor olsada çünkü github'dan kernele baktım castagnalit felan vardı ve 3.0.55'e güncellenmiş ve sanırım kaynak kodları linaroya göre diziliyoOcak yada şubat ayında beta1 hazır olur muhtemelen.
kardeşim bu hayatta şükretmeyi bileceksin ama bizi forumdakiler üye değilde sanki jüri başıma yok görüntülü konuşması yokmuş o yüzden beğenmedim biz burda podyuma manken felan çıkarmyoruzŞunu anlamıyorum ben. Alpha 2 çıktığından beri CM10 kullanıyorum burdaki hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. Alpha 3deki hatalar var bi tek onlarda zaten genel hatalar. Millet nasıl karşılaşıyor bu kadar hatayla merak ediyorum valla. Telefonu elinden bırakmayan biriyim bide bu işte bi terslik var bence
ordaki kernellerin hiç biri işe yaramaz sadece cstagnalit felan yüklediğinde geri dönmeni sağlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar bu linkte ne denmek isteniyor
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızşu linktekilerin hangilerini indirmem daha iyi olur
- - - Eklendi - - -
bir de kernel 3.0 da usb yığın depolama sorununu nasıl çözeriz
sizin yayınladığınız uluslar arası galaxy s2 modeli içindir zaten galaxy w için 4.2 mevcut fakat sadık hocamızın dediği gibi günlük kullanıma uygun değil ana görsellere baktım çok hoşuma gitti bildirim menüsü transparan olmuş zaten hız konusunda jb'nin tamamlanmış hali diyebiliriz bütün yavaşlamalar kaybolmuşsadık beyLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsitesinde 4.2.2 modu yayınlamıs bunu biraz arastırıp bize sunarsanız iyi olur
Beta sürümü inşallah çabuk gelir
- - - Eklendi - - -
Bence alpha 3 sürümü çok iyi olmuş (kamera dışında
- - - Eklendi - - -
Kernel 3.0ten sonra yeni kerneller çikarmi acaba
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızarkadaşlar galaxy w resmi cyanogenmod desteği alıcakmış üstelik 4.2 ile başliycaklarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?