Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 Paranoid Hybrid Rom (3.Sürüm - 02.11.12)

Sponsorlu Bağlantılar

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W GT-I8150 Android 4.0.4 Paranoid Hybrid Rom (3.Sürüm - 02.11.12)
Paranoid Hybrid

Yapılan Değişiklikler:

3.Sürüm:
-Kernel kaynaktan yeniden kodlandı.(3D performansı artırıldı.)
-Bazı driverlar güncellendi.
-Cm9 beta3 temel alındı.
-Cyanogenmod update kaldırıldı.
-Bravia engine, xloud, megabassbeatsaudio güncellendi.

2.Sürüm:
-Pranoid kaynağından yeniden kodlandı.
-Kernel aosp kaynağından yeniden kodlandı.(2ghz kadar oc desteği eklendi.)
-CM9 Beta2 Üzerinden port edildi.
-Bazı uygulamalar silindi.
-init.rc güncellendi.
-build.prob güncellendi.
-Hızlı ve stabil
-Bravia Engine modu eklendi.
-Beats Audio modları eklendi.
-Apollo silindi ve ics müzik çalar uygulaması tekrar eklendi.
-Paranoid Rom boot logosu eklendi.
-Görev Yöneticisi eklendi.
-Yeni tema eklendi.
-Ota güncelleme uygulaması kaldırıldı.
1.Sürüm:
-Paranoid rom galaxy w için portlandı.

İndirme Linkleri:
Paranoid Rom:
(mediafire şifre=androidlover)
Paranoid Gapps:
Dropbox Links:

Yükleme Talimatları:
-CWM recovery kullanın.
-
Wipe data
-Wipe cache
-Mounts and Storages/format system
-Paranoid rom yükleyin.
-Paranoid rom gapps yükleyin.
-Yükleme tamamlana kadar bekleyin.
-Wipe data
-Wipe cache
-Reboot system now.

Romunuz yüklenmiştir ve kullanıma hazırdır.İlk açılış birkaç dakika kadar sürebilir lütfen bekleyiniz.

Ekran Görüntüleri:

karahanliist

Üye
Sadık kardeş paylaşım için teşekkür ederim.
Bir kaç sorum olacak sen bu romu yükleyip kullandınmı. sdcard i görüyormu. Şarjı nasıl. romla ilgili deneyimini de paylaşırsan sevinirim..

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Romu birkaç gün kullandım ve şarj ortalama olarak diğer ics romlarına göre daha düşük.Kendi deneyimim olarak telefona bir tablet deneyimi kazandırması hoşuma gitti.Bildirim çubuğu alta alınabiliyor veya kapatılabiliyor.Resimlerde de görüldüğü gibi arayüz tablet benzeri bir şekilde karşımıza çıkıyor.Ayrıca bravia engine ve beats audio nun dahili olarak üstüne eklenmiş olması hoşuma gitti.Yani cm9 a göre oldukça güzel görselliği ve hızı yüksek bir rom.Ayrıca arconun kerneli yerine kernelin paranoid kaynağına göre yeniden düzenlenmesi romun stabilitesini artırmış.Ama ben yinede orjinal cm9 a geri döndüm çünkü yüksek görsellik ve 2ghz lik işlemci hızı mükemmel olmasına karşın bu artıların hepsi şarjı olumsuz yönde etkiliyor ve ayrıca romun çok fazla detay içermesine alışamadım.Yüksek görsellik isteyenler için oldukça iyi ama sadelik ve uzun şarj ömrü isteyenler için önermem.Ayrıca diğer romlar güncellik açısından biraz durgun kaldığı için paylaşmak istedim.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet beta 3e az kaldığını zannediyorum hem bu temayıda biliyorum cobalt theme ama görünce heycanlandım durulan rom sayfasına canlılık vermiş bu rom teşekkürler

- - - Eklendi - - -

kardeşim dayanamadım yükledim güzel bi rom aslında aradığımdı telefonu büyük gösteriyo tablet gibi güzel bir rom ama ben ondemand ve 1401 mhzde kullanıyorum :d

• Beğen
Tepkiler: RealRing

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Beğenmenize sevindim görüşünüz için teşekkürler :)

-Emre

-Emre

Üye
Bildirim bari uste alinabiliyor mu?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bildirim zaten üstte alta almak isteğinize bağlı ben aşağı indirdim sonra kaybettim dahada geri getiremedim bildirim çubuğunu:d: herneyse yedeklediğim raconun romuna döndüm ama kullanmak istersen söyleyim 2ghz haliyle telefonu yoruyor ve yeniden başlatmalar çok oluyor 1.5 ghzde bile başlatmlar oluyor rom ağır ve görselliği sadık kardeşimizin dediği gibi telefonu yoruyor haliylede daha fazla şarj gidiyo bu rom alo diyip kapatan nette az gezinen görselliği sevenler için vazgeçilmez fakat ben telefonla günün nerdeyse 24 saati haşır neşir olduğum için ne şarj dayanıyo ne telefon ama ben kullancam dersen gpu oluşturmayı zorlayı kesinlikle işaretle baya daha hızlanıyor rom

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet işlemci hızını artımak telefonu çok yoruyor.Romun yaşattığı görsel şölen galaxy w için ağır kalıyor biraz :D Bildirim çubuğunu güç tuşuna balı tuttuğumuzda gelen bir seçenek ile kapatıp açabiliyorduk şimdi tam adını hatırlayamadım ama diğer romlarda olmayan bir seçenek olduğundan hemen farkedersiniz :D

hacker_127

hacker_127

Üye
ustadlar calismalariniz mukemmel otesi. tesekkurler simdiden ben telefonu yeni aldim. baska sayfalarda romlarin nasil yuklenecegini buldum uygulamaya calisiyorum ama download moda girmek istedigimde warning uyarisi veriyo. altta sirasiyla sunlar yaziyo.
volume up. continue.
volume down . cancel restart phone. bu romu yuklemek icin baska yontem var mi acaba. cihazin rootlu olup olmadigini nerden anlayabiliriz . ikinci el aldim ve cwm falan yuklenmemis . 2.3.6 var icinde . tesekkurler .

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Eğer superuser yüklüyse rootludur.Download mode sorununu özelden cevapladım.Sorularını bütün konulara sormana gerek yok zaten galaxy w ile ilgili rom konularının çoğu bana ait ve hepsindeki kullanıcı kitlesi aynı kişiler.Özelden yada cm9 altından sorularınıza cvp bulabilirsiniz.

JosephLion

JosephLion

Üye
kardes bende bu romun dosyasi var gorev yoneticisini sen mi ekledin ? oyleyse bana sadece gorev yoneticisi dosyasini yollayabilirmisin ? simdiden cok tesekkur ederim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Hayır ben eklemedim romun yapımcısı tarafından koyulmuş.

Kerim.

Kerim.

Üye
Romu kurdum:tşk:ama pek hosuma gitmedi.bence en guzeli cm9

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık hocam beta 3 güncellenmiş rom bi el at istersen

- - - Eklendi - - -

:D :D :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Gördüm ancak meşgul olduğum için konuyu güncelleyemedim şimdi hallediyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
ben kurdum baya güzel olmuş şarj artık uzun gidiyor ama hocam telefonda kasma yeniden başlatma oluyomuş ama multitasking teki orjinal cm9da 80 olan lmk paranoidde 41 di ben 110 a ayarladım sanırım kasmanın nedenini buldum biraz düzeldi

- - - Eklendi - - -

yeni başlatmada olmuyor

godil456

Üye
romu yükledikten sonra oyunların kısayolları gidiyor bu kısayolları nasıl yedekleyebiliriz.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamaları yeniden yüklemeniz gerekli uygulama dataları kaybolmaz ancak uygulamalar silinir.

hacker_127

hacker_127

Üye
ustalar . bu tablet görünümüne bir türlü gecemedim . su paranoid setting de neleri yer degistirmemiz gerekiyo . biri yazbilir mi zahmet olmazsa . tesekkurler

masacre4588

Üye
hocam ben telde cok muzik dinleyen ve nette gezen biriyim..oncelikle rom acildiginda 1.4ghzdami aciliyor ben orjinal ayarinda kullanmak isterim..ii muzik icin bumu.cm9beta4mu suan cm10 yuklu..

Üst Alt