nsren
Üye
Anlaşıldı Sadık kardeş, Bu arada ics 4.0.4 romlarıyla kullanabileceğiniz Overclock yapılabilen Kernel yayınlanmıştır 1.709'a kadar hız çıkartabilirsiniz,şu an için sorun yok.BenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızolanı kurdum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardes sana zahmet kernel nasıl yüklenir. Bu ve bu karneli yüklersem bana ne gibi faydası olur. Bu zararı var mıdır.
Senin kullandığın Rom şu an nedir? Eğer ics 4.0.4 romlardan biriyse ,bu xda'daki zip'i indirip 1.70gb lik sdkart kısmına kopyala.Sonra telefonu recovrymod'ta başlat."install zip" deyip zip'i bul sonra yükle,reboot ettiğinde aktif oluyor.Sonra Cynoagen performans ayarlarından değilde marketten No frills Cpu control programını yükle.Bundan ayarları 1.709mhz-245mhz smartass V2- Sio yap,yüksek olan mhz yi 1.402mhz de yapabilirsin,sana kalmış birşey.
nsren kardeş bunu yüklersen telefonunun bi kere ömrü kısalcak daha fazla ısınıcak ve cm9 malesef biraz fazla şarj yiyor oc de daha fazla güç istediği için artık şarj yetiremeyiz cm9 a ama isteyen yapabilir seçim sizin nasıl yüklendiğini merak eden benim açtığım bi konuda görebilir
- - - Eklendi - - -
görsellik arıyorsan go launcheri kullanabilirsin
Şuan rom'u kurmuş bulunmaktayım. Uzun bir araştırmadan sonra yapmaya karar verdim. Ama sanırım heyecandan olsa gerek CMW'den recovery almayı unutmuşum. Şuan telefon açık kullanabiliyorum sanırım yani daha işlem yeni bitti ama gayet sağlam gözüküyor. Neyse çok uzattım sanırım. Bu CMW'den recovery almamam bana bi sorun teşkil eder mi?
CMW den recovery almak diye bisey yok zaten.CWM bir recoverydir ve rom yüklemeye, yedek almaya vs. yarar.Bahsettiğiniz şey sanırım yedek alma işlemi.Eğer yedek almadıysanız problem yok ancak cwm recovery sini kurmadan yükleme yaptıysanız stock recovery üzerinden yapılan yüklemeler sorun çıkarabilir.
Orjinal yüklemek için ne yapmalıyım Odinle olmuyor orjinal ronu indirdigim içindekiler odinle yüklencek şeklide degil elinizde veya başka bir yerden bulma imkanı armıdır Odinle yüklencek orjinal rom
Yine ayni soruyu sorucam bu romda yuz tanima sistemi nasil cm9 daki gibi insani biktiriyomu?
şuan bu rom yüklü bir türlü orjinalıne getiremedim titanyüm backup yedek aldım ama
sadık kardeş bide kilit açmayı kullanmayı bilmek var
Ben anlatmayı yanlış yapmışım dediğin şekilde yedek almadım. Şuanlık sistem iyi fakat arada takılma ve donmalar oluyor. Ayrıca ApexLauncher kapatılsın mı şeklinde bir uyarı veriyor. Bunun bir çözümü var mı? Çünkü tamam dediğim zaman ana ekrandaki uygulama simgeleri tamamen yok oluyor ve 5 sn bekledikten sonra tekrar görünüyorlar.
Ayrıca başlangıçta yüklü gelen uygulamaları kaldırmayı beceremiyorum. Mesela Google Play Music uygulamasını. Bunu nasıl yapıcam?
Sorumu değiştirerek tekrar sormak gereği duydum. Launcher'ın kapanma sorununu çözdüm. Fabrika Ayarlarına geri dön yapınca her şey daha iyi oldu. Telefonu bir kaç kez yeniden başlatınca donma ve takılmalar da giderek azalmaya başladı. Ama şu silme işlemi canımı sıkıyor. Google Play Music telefondan nefret etmeme sebep olucak yanlış bir tıklamayla hemen çalmaya başlıyor. Ayrıca BeatsAudio' kurdum ancak çalışmadı bu işlemi detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Ayrıca son olarak Görev Yöneticisi yok mu burda? Hani şu Home tuşuna basılı tutunca açtığımız şeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?