-Emre Üye SuperNovaTR' Alıntı: Custom Binary Download: No Current Kernel: SAMSUNG !! Yazıyor Genişletmek için tıkla ... Dur bir arstirym ben bunu bende de böyle. - - - Eklendi - - - SuperNovaTR' Alıntı: Custom Binary Download: No Current Kernel: SAMSUNG !! Yazıyor Genişletmek için tıkla ... Dur bir arstirym ben bunu bende de böyle. - - - Eklendi - - - Sifirlayinca böyle oluyormuş 0.o bizde sayaç islemiyor mu yoksa hiç yok mu =D - - - Eklendi - - - Sifirlayinca böyle oluyormuş 0.o bizde sayaç islemiyor mu yoksa hiç yok mu =D
SuperNovaTR' Alıntı: Custom Binary Download: No Current Kernel: SAMSUNG !! Yazıyor Genişletmek için tıkla ... Dur bir arstirym ben bunu bende de böyle. - - - Eklendi - - - SuperNovaTR' Alıntı: Custom Binary Download: No Current Kernel: SAMSUNG !! Yazıyor Genişletmek için tıkla ... Dur bir arstirym ben bunu bende de böyle. - - - Eklendi - - - Sifirlayinca böyle oluyormuş 0.o bizde sayaç islemiyor mu yoksa hiç yok mu =D - - - Eklendi - - - Sifirlayinca böyle oluyormuş 0.o bizde sayaç islemiyor mu yoksa hiç yok mu =D
SuperNovaTR Üye Herhalde sayaç yok. Çünkü ODIN le yükleyince qaranti qeri qelir diye biliyorum. Samsung servisindede aynısını diyorlar. Eqer sorun olsaydı. ODIN yükleyin sayacı sıfırlayın yazarlardı Galaxy W CM9 bölümünde...
Herhalde sayaç yok. Çünkü ODIN le yükleyince qaranti qeri qelir diye biliyorum. Samsung servisindede aynısını diyorlar. Eqer sorun olsaydı. ODIN yükleyin sayacı sıfırlayın yazarlardı Galaxy W CM9 bölümünde...