Galaxy W Ehndroix (2) [ jb] 4.1.2 Taban

Sponsorlu Bağlantılar

cemaltr18

cemaltr18

Üye
Konuyu acmışsın hersey cok güzel de keske yüklenecek dosyaları koysaydın siteye cünkü xda daki sitede 3 adet dosya cıkıyor yanlis dosyayı yükleyebiliriz

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Anasayfadada belirttim en son çıkan romu indiriceksiniz bu kadar basit alternAtif olarak bir link yok olsa paylaşırım

pich10

Üye
12 aralıkta çıkanı şuan indiriyorum ben ama inş bi sorun çıkmaz vsync var mı pekı bnda gta 3de fln kasar mı ki :/

kilicaslan17

Üye
vsync yok sanırım

sadikbircan

Üye
Cm10 ve cm10 tabanlı galaxy w romlarında vsync yok henüz.3.0.x sürümlü kernel hazır olana dek olmayacak.

cool_eagle

Üye
Sizce galaxy w için CM9 mu daha iyi cm10. Oyun performansı batarya performansı vb konularda

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Gayet badarili bir rom az once yeni guncelleme geldigini gordum yarina telefonumu guncelleyecegim benden once guncelleyen olursa buraya yazsin arkadaslar

enter

Üye
yenisi çıkmış harika bişey 16.01.2013 tarihli denemenizi tavsiye ederim
indirmek için ilk sayfadaki linke tıklarsanız sizi indirme sayfasına yönlendirir

• CyanogenMod 10 dayanarak
  • Yeni özel EhndroiX stilleri ile yeni tema
  • Entegre OTA Updater ile doğrudan cihazınızdan ROM Güncelleme
  • Resmi bootanimation
  • Siyah Stil Google Apps
  • Apex Launcher

• Flash Player Destek
  • FM Radyo Dahil
  • Çok çekici bir görünüm ve yeni özellikler ile özel EhndroiX uygulamayı içeren mesajlar gönderin
  • Eşsiz bir bant ekolayzır incresed Volume Ses ekolayzır Beats
  • Sony Bravia Engine Çarpıcı Görüntüleri sayesinde kalite ve daha iyi bir yoğunluk
  • Kullanmaya devam için modded Ters YouTube tarafından 3G veya Wi-Fi üzerinden HD videoları ekran kapalı katiyen
  • Fantastik Resmi EhndroiX Duvar Kağıtları
  • GPS ultra otomatik düzeltme uyduya bağlı tüm ülkelerde çalışan
  • Sürekli gelişim ROM (güncel sürümü sayesinde güncel tutmak)
  • Titanyum Backup ile verilerinizi varsayılan olarak yüklenir güvenli tutun
  • ... ve çok daha fazlası!

- - - Eklendi - - -

Hersey cok iyi 2.3.6 sürümü kadar yavaslik var kamera wifi harita sorunsuz radyo bu sürümle beraber gelmiş ama dili ingilizce biraz daha hizlandirma yapsalar 4.0.4 daha hizli

ismailnayir

Kapalı Hesap
radyo spirit free, kernel değişmiş. kernele dikkat edin 1.8 de çalışıyor sürekli 1.4 default yapın
romu beğenmedim.

ibrahimoh

Üye
cm9 daha iyi bence. Teşekkürler Ali Hocam :oke:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
bir şey değil bencede endhoroix pek stabil değil

çomolokko

Üye
beyler neden stock rom dışında rom kullanınca görüntülü konuşma yapılamıyo ? yapılan rom var mi bildiğiniz ?

cemaksoy

cemaksoy

Üye
dostum yazı fontunu nasıl değiştirdin ?

- - - Eklendi - - -

dostum yazı fontunu nasıl değiştirdin ?

Üst Alt