Galaxy w cm9 stabiliteyi en üst seviyeye çıkarmak(nighty konu) :D

Sponsorlu Bağlantılar

basri111

basri111

Üye
Evet bende yoon kurdum şimdilik bi sorun yok

alprnx

alprnx

Üye
arkadaşlar çok özür dilerim bende yanlış duymuşum thunderbolt bi kernel değil sistemin düzenleyen bişeymiş.hem thunderbolt hemde 3x yoon kernel kurmamı önerdiler bi denicem bakalım.

- - - Eklendi - - -

Evet bende yoon kurdum şimdilik bi sorun yok
yoon ustune bide thunderbolt kurmamı önerdi başka arkadaşlar birde siz deneyın bu arada gene duzelteyım thunderbolt kernel değil sistemi düzenleyen bişeymiş.

ibrahimoh

Üye
Elinize sağlık hocam

basri111

basri111

Üye
Thunderbolt yaparken wipeler dahilmi yoksa direk instal sd card mı yapacaz

basri111

basri111

Üye
Eyvallah usta

f_conq

f_conq

Üye
kurulumdan sonra fix permission yapmamiza gerek var mi?

deadhero

Üye
Thunderbolt da flaşlayın derken wipe var mi birde kernel kuruluysa sorun olur mu (yoon yuklu)

firat37DL

Üye
online uzayivan strateji sevenlere

basri111

basri111

Üye
Ben wipe işlemlerini yapmadım
sorunda olmadı

alprnx

alprnx

Üye
sorun olmaz kardeşim zaten thunderbolt kernel değil sistem gereksinimlerine göre sistemı düzenleyen bi olay.bende cm9 rc4 + 3x yoon kernel + üstünde thunderbolt yüklü çok memnunum.thunderbolt için wipe işlemlerine gerek yok.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar cm9 rc4 için tauchwiz 5 link verebilcek olan varmı ? türkçe olursa çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Fix permissions yada wipe işlemine gerek yok yükleyin gitsin :D

deadhero

Üye
kardeş ben veririm ancak konuyu tekrar bulamam çok eski kendi yandex diskimden veriyorum emin olabilirsin virüs yok:

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
Seederide ekleyince telefon çoştu yarın onuda eklerim seeder 2.0.0 son sürüm

alprnx

alprnx

Üye
- - - Eklendi - - -

aynen ali hocam cm9 rc4+3x yoon + thunderbolt var bide sizin o eskı verdıgınız seeder le nova var telefon cillop gibi oldu oyunlarda felan çok iyi

- - - Eklendi - - -

deadhero

Üye
sormayı unutmuşum ben eski konudaki braive engine ve xloud kurdum linkler değişmiş miydi?

Dejavuex

Dejavuex

Üye

Seeder 2.0.0

Ali ben 1.5 haftadır Nemus Launcheri xperia teması ile kullanıyorum.
Sende bi test et istersen çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum
efekt vs çok abartılı bi tema değil ve kasmıyor kesinlikle kasma yok.
------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci yöneticisi ne sizin ? en uygunu sizce hangisi ?

deadhero

Üye
xperia teması link atabilir misin?
bu arada galaxy ace 2 galaxy w ile aynı fiyatta olmuş :(

alprnx

alprnx

Üye
ali hocam cm9 rc4 + 3xyoon + thuınderbolt üstüne lazerdroid kurmayı denedizniz mi ? ben denedım telefon açılış ekranında takılıp kalıyor.en baştan cm9 rc4 yükledimüstüne hiç bişe kurmadan gene lazerdroid yükledim gene açılışta kaldı telefon.halbukı kernel 3.0.62 yani 3.0.57'nin üstünde neden böyle yapıyor acaba sorun bendemı ? sizde bi lazerdroid kurmayı denermisiniz ? N.A.W.Y açtıgı telefon hızlandırma konusundan indirmiştim.

Üst Alt