sadikbircan
Üye
en iyisi sadık hocam sizin paylaştığınız kernel zaten castagnaIT'in kernelini yüklemek bir sorun vallahi beta 4 te olmadı siyah ekranda kaldı rc2 dede cm9 açılış ekranında da telefon donuyor birde hd video kayıt felan çalışmıyor en iyisi bu kernelLinaro toolchain yaptığı etkiyle uygulamalar ekran kartını daha az kullanarak daha hızlı çalışıyor.Bu yüzden bir yere kadar ekran kartından yapılan kısmalar etki etmiyor ve zaten ayrılmış bölüm pclerdeki gibi direk ekran kartı olarak ayrılmıyor.Ayrı ayrı 3d grafikler, video oynatma/çekme, arayüz kullanımı gibi birçok farklı şekillerde bölümleniyor.Normalde bigmem hd video kaydı alanını alıp daha fazla ram sağlıyordu ama sanırım ics de hd video kaydı daha az ayrılmış alana ihtiyaç duyuyor.Video kaydı ve oynatma toplam 70 mb falan bir alan kaplıyordu gingerbread romlarda.İcs de ise bu 45 50 mb falan ile sorunsuz çalışıyor.
80 olarak ayarlayın dediğim mesala uygulamrın %80 hafıza kartına atılıyor ama diğerini bende bilmiyorum oy züden optimal value ile ayarlamanızı tavsiye ettimAli hocam swapfile ile swapiness arasindaki fark ne ve o degerleri neye gore veriyoruz?
olur ama gerek yok zaten bunları yapınca ez 850 mb ramımız oluyorAli hocam titanium backup ile kullanmadigimiz uygulamalari kaldirsak yararrimi olur zarari mi?mesela canli duvar kagitlari,yuz tanima kiklidi,google talk,movue studio gibi seyleri mesela?
custom rom yüklediğimiz için zaten garanti dışı kalıyoruzBunları uygularsak garanti dışı olur mu telefon
hocam kernele kadar geldim.. dediğiniz gibi yaptım kerneli fakat telefon acılmaz oldu. galaxy w vırt zırt acılış ekranı geliyor ama cok gecmeden kendi kendine reset atıyor.. :S yapılışında sorun yok, nasıl düzeltecegimide biliyorum ama format atmadan yapmanın düzeltmenin bi yolu varmıdır acaba ?
hayır kurmayın romunuz bozulur bende cfs kullanıyorum çünkü bfs'yi ne yapsam yükleyemedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?