NovaTR14
Üye
Yatay Kalibrasyon genellikle oyun için emin ol fazla bi işine yaramıyor zaten kalibre edilmiş durumda. Yatay Kalibrasyon sensör için yani telefonu dengesiz şekilde tutup atıyorum yamuk şekilde tutup kalibre edersen sensör ayarları bozulacak. Telefonda sensör gerektiren uygulamalar dengesiz çalışacaktır. Dediğim gibi cm9, 10 ,10.1 hepsinde kalibre edilmiş durumda sorun çıkmaz yaniStock romda yatay kalibrasyin vardi 4.2.2 de 10.1 de bulamadim dokunmatige sorun cikarir mi ? Agirlasma fln
arkdaşar bu rou kuralı bir hafta falan oldu herşey güzel calışması vs ancak iki gündür bulutut u açınca falan resetliyo bugun kapandı ama hiç açılmadı neden olabilir acaba yardımcı olabilecek varmı yükleme adımlarım sorunsuz
Bende az önce şarja taktım batarya acayip derecede ısınmaya başladı çıkardım şarjı. Şimdi bunu okuyunca eskisine dönmeye karar verdim
arkadaşlar cm9 kullanıyorum ama sessizdeyken telefona bildirim geldiğini anlamıyorum ekran ışığı yanmıyor gb de böyle değildi yardımcı olursanız sevinirim
Bunda oyle ozellik yok kardesim. Mesaj geldigi zaman ekranin yanmasini istiyosan go sms programini yukleyebilirsin. Onda bildirim geldiginde ekran isigi yaniyo
arkaslar final surumunde ne gibi farkliliklar var
cm10 final surumune goreBirazdaha stabil ve hizli geldi bana.
cm10 final surumune gore
- - - Eklendi - - -
cm10 final surumune gore
Cm10 finalda kullandim, cm9 dan daha hizli, fakat ben cm9 u sarj performansi icin kullaniorum oyun performansida cok guzel.Siz cm10 final, hangi kernel veya duzenlemeler yaparak kulkaniorsunuz paylasirmisiniz?
bn daha kurmadim fakat xda da [Çekirdek] [CM10] HurtSky en Çekirdek v3.7 29/7/2013 DAHA İYİ PİL ÖMRÜ! diye bi kernel var onu kurucam bakalim
- - - Eklendi - - -
pil omru icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?