Arkadaşlar final sürüm gelmiyecekmi...? kaç ay oldu ?
Arkadaşlar final sürüm gelmiyecekmi...? kaç ay oldu ?
Daha iyi bi kernel onerisi olan varmi? Yada performans arttirmaya yonelik uygulama, yontemler??
bir sorun olursa yardımcı olabilirm 
arkadaşlar ben telefonla konuşup konuşmam bitince ve gün içerisinde bir kaç kez kendini resetliyor bu neden olabilir aceba. (her konuşmamda degil bazılarında.)
normaldir Cm modlarda sim karttakileri göremez ve sim karta kişiekleyemessiniz. Çözümü gmail hesabınıza kişileri yedeklemektir oda rehberi açıp içe dışa aktar dierek bütün numaralar gmail hesabınıza aktarılır ve rehberde görebilirsiniz..Simcardtaki numaralar gorunmuyor

merhaba arkadaslar uzun zamandır cm9 sürümünü kullanmaktayım ve su 1 hafta telefonumda donma oyun oynama ve asırı ısınma yapmaya basladıgından dolayı orjinal roma gecis yapmış bulunmaktayım bunu cm9 u kötülemek için soylemiyorum ama stabil calısmamaya basladı donmalar ve video izlerken 3 kez telefonum aniden kapandı o yuzden elveda cm9![]()
arkadaşlar hızlı ve sorunsuz olarak önerebileceğiniz rom hangisidir. orjinal romda candy rush oynarken takılmalar oluyor misal..
arkadaşlar hızlı ve sorunsuz olarak önerebileceğiniz rom hangisidir. orjinal romda candy rush oynarken takılmalar oluyor misal..
forumda mevcut kendi romum 
Bir acemi olarak dan yoğun uğraşlarım ve dikkatim sonucunda bende kurdum az önce gayet güzele benziyo![]()