kaanslmz
Üye
Onun hakkında bir fikrim yok ama eğer apollo kullanmak istemediğinden stock rom daki müzik çalar ı istiyorsan sana poweramp ı öneririm en iyi android müzik çalar önceden ingilizceydi şimdi tamamen türkçe ve birçok özelliği var..
evet apolloyu hiç beğenmedim devre dışı bıraktım zaten. poweramp de burdan indirdim ama ingilizceydi ve bence kendi müzik çaları çok basitti karmaşık değildi.
İsletim sistemin ne? Kabloda sorun olabilir baska bi kablo dene. Bilgisayari resetleyip tekrar denedinmi? Bunlari bi kontrol et bakalim.
evet apolloyu hiç beğenmedim devre dışı bıraktım zaten. poweramp de burdan indirdim ama ingilizceydi ve bence kendi müzik çaları çok basitti karmaşık değildi.
cihazı garantiye göndericem orjinal rom dönmek için bütün adımları uyguluyorum 35 dakika bekledim hala boot yükleme aşamsında kalıyor daha sonra.tekrar cwm yüleyip cwm 9 kullanmaya devam ediyorum.bütün wipe larıyaptım verdiğiniz linkteki indirdim fakat belki 10 kere denedim hep aynı.
öncelikle emeğinize sağlık Romu sorunsuzca kurdum ve sorunsuz(!) çalışıyor fakat Dosya Yöneticisinde SdCard görünmüyor müzik resim vs medya ögelerimin hepsi kaybolmuş ve son olarak ayarlar>depolama tıkladığım zaman ''Malesef Ayarlar Durdu'' hatasını alıyorum bununla alakalı bi çözümünüz var mı ? ve bir de rehberi yedeklemediğimden rehberim de tamamen kaybolmuş geri getirme şansım var mı ? Ve su an apollonun calismadigini ogrendim galeri de girince.hata veriyor lutfen donus yapar misiniz
Cwm den vold.fstab mı yaptınız?
Hayir o islem detayli anlatilmamis cesaret edemedim romdan hemen sonra boyle oldu
rom üzerine rom kurmam sıkıntı olmaz umarım ve hafıza kartımı cıkarıp tekrar rom atsam sorun olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?